Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Gennaro Gattuso - Taistelija

Gennaro Gattuso

Gennaro Gattuso juhlii tänään syntymäpäiviää. Millainen mies on kyseessä?

Italialainen keskikenttäpelaaja Gennaro Gattuso juhlii tänään syntymäpäiviään ja mikäs parempaa kuin hieman katsastaa millaisesta pelimiehestä oli kyse. Nykyisin Kreetalla valmentajana toimiva Gattuso kuului Italian maajoukkueen vakiokalustoon ja pelasi urallaan 73 maajoukkue-ottelua. Gattuso tunnettiin parhaiten periksiantamattomana taistelijana, joka ei pelännyt mennä tilanteisiin kovaa.

Gattuso ehti voittaa uransa aikana paljon mitaleita, sillä hän pääsi juhlimaan MM-kultaa 2006 Saksassa, kaksi kertaa Mestarien Liigaa ja kaksi kertaa Serie A:ta.

Tänään 38 vuotta täyttävä Gattuso ihastutti faneja kovalla työllään ja hän olikin juuri se pelaaja kuka valittiin hyvin usein rikkomaan vastustajan huippuja ja pitämään heidät kurissa. Omat rakastivat ja vastustajat vihasivat. Gattuson pelityylistä kertoo se, että 368 Serie A otteluiden aikana hän ehti ottaa jopa 82 varoitusta. Hän ei juurikaan maaleilla juhlinut, mutta ankaralla työllä piti vastustajan tähdet kurissa.

Gattusolta ei tunnetta peleistä puuttunyt!

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert