Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Huippupelaajien pimeä puoli

Huippupelaajien pimeä puoli

Katsotaanpa hieman muutaman viime aikoina esillä olleen jalkapalloilijan synkkiin piirteisiin.

Meillä on ollut ilo ja kunnia nauttia muun muassa Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin dominoinnista jalkapallokentillä, mutta kurkistetaanpas hieman eri pelaajien ei niin mairitteleviin tekoihin. Jalkapallossa on luonnollisesti paljon tunnetta mukana ja silloin saattaa räiskyä yli. Voittaminen on ihanaa ja häviäminen kirpaisee todella pahalla tavalla, niin myös näillä herrasmiehillä.

Diego Costa

Taitava maalinsylkijä on todella usein sortunut hölmöilyihin pelikentillä ja maine on tullut jäädäkseen. Valitettavaa, mutta totta.

Neymar

Iloinen brasilialainen kiukuttelee ja turhautuu helposti mikäli peli ei kunnolla kulje, eikä hän saa tahtoaan läpi tuomarin edessä.

Lionel Messi

Kiiltokuvapoika? Suurimman osan ajastaan, mutta silloin kun Messin ihon alle päästään, hänestä tulee pieni hullu argentiinalainen.

Cristiano Ronaldo

Maagisen taitava pelaaja, mutta asenne mikä on Ronaldon tuonut tälle tasolle näkyy myös toisinaan turhautumisena. Etenkin, kun hermostutaan siitä, että joukkuekaveri tekee maalin.

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
Utah liittyy NHL:ään
Päivitetty viimeksi: 21. huhtikuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert