Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

HockeyGM:n kolmannen jakson viides viikko alkaa! - Lue vinkit!

hockeygm

Kuudella joukkueella on neljä ottelua tällä viikolla. Edessä haastava viikko, joka on täynnä miinoja. Lue vinkit pelaajavalinnoista ja minkä takia Chicagon pelaajia kannattaa välttää tällä viikolla!

HockeyGM on Ilta-Sanomien järjestämä NHL-manageripeli, jonka toiseen jaksoon osallistui yli 15000 suomalaista.

Viime viikon budjettipelaajista Dmitry Orlov onnistui puolustajista. Hyökkääjäosastolla jackpot saatiin vain Toewsista ja Ovechkinista. Varsinkin Ossi, kuten koko Washington on tulessa. GM:ssä on jäljellä 17 pelipäivää ja pitkä jakso tuottaa suuria haasteita. Tässä vielä viime viikon pelaajat.

Andrew Desjardins
Robby Fabbri
Kyle Palmieri
Charlie Coyle
Evgeny Kuznetsov
Jonathan Toews
Alexander Ovechkin

Dmitry Orlov
Erik Johnson
Duncan Keith

Braden Holtby
Corey Crawford
Jonathan Quick

15 HGMP
16 HGMP
18 HGMP
25 HGMP
41 HGMP
68 HGMP
76 HGMP

44 HGMP
2 HGMP
39 HGMP

31 HGMP
35 HGMP
16 HGMP

Kolmannen jakson viidennen viikon otteluohjelma

Tällä viikolla neljä joukkuetta pelaa neljän ottelun viikon. Kolmen ottelun joukkueista ei ole syytä tehdä suurempia nostoja, Washington pelaa loppuviikosta kolme ottelua, mutta jos vaihtoja riittää, kannattaa Ovechkin vaihaa alkuviikoksi pois..

Boston: NY Rangers, PHI Flyers, BUF Sabres, TOR Maple Leafs
Carolina: PIT Penguins, STL Blues, VAN Canucks, PIT Penguins
Chicago: NSH Predators, MTL Canadiens, TOR Maple Leafs, MTL Canadiens
NY Rangers: BOS Bruins, NY Islanders, PHI Flyers, WSH Capitals
San Jose: CGY Flames, WPG Jets, EDM Oilers, DAL Stars
Vancouver: FLA Panthers, WSH Capitals, CAR Hurricanes, NY Islanders

Chicagolla on jo kolmatta viikkoa putkeen kova pelitahti ja se ei voi olla näkymättä joukkueen otteissa. Lisäksi Vancouverin pelin taso on tällä hetkellä täysin järkyttävä, kun taas NY Rangers on kovassa nosteessa. San Jose on pelannut kaksi tynkäviikko ja pelin suunta on selkeästi ylöspäin.

Pelaajahankinnat

Hyökkääjät

JT Miller (NY Rangers) 326 000€
Viime jaksoissa Milleriä on tuputettu budjettipelaajana ja niin myös tälläkin kertaa. Brassardin laidassa ykköskentässä ja pelaa kakkosylivoimaa. Rangersilla hyvä viikko edessä ja Miller on loistava budjettivalinta.

Tomas Hertl (San Jose) 381 500€
Hertl viilettää Pavelskin kanssa ykköskentässä ja pääsee pelistä toiseen maalipaikoille. Yksi joukkueen eniten laukovia hyökkääjiä ja tämän viikon ohjelmalla varmasti hintansa arvoinen.

Artemi Panarin (Chicago) 468 000€
Panarin on löytänyt taas maalijyvän viime otteluissa. Kanen kentässä, sekä ykkösylivoima. Chicagolla on kova pelitahti ja joukkueen ohjelma ei herätä suuria hurraahuutoja, mutta Panarin on hintansa arvoinen.

Derick Brassard (NY Rangers) 487 000€
Rangersin peli on nousujohteista ja edessä hyvä peliviikko. Ykkössentterille riittää peliaikaa, joten alle puolen miljoonan loistava hankinta.

Joe Pavelski (San Jose) 610 500€
San Josella edessä neljän ottelun viikko ja ehkä paras ohjelma neljän pelin joukkueista. Pavelskilla kasassa 7+5=12 viimeisestä yhdeksästä. Hinta hieman yli 600k, mutta Pavelski pelaa torstaihin mennessä kolme ottelua. Kannattaa siis vaihtaa Ovechkin alkuviikosta Pavelskiin.

Alexander Ovechkin (Washington) 691 500€
Ovechkinin hinta nousi yli 80k viime viikolla. Jos hän löytyy rosterista, kannattaa alkuviikosta ottaa Pavelski tilalle ja palauttaa Ovechkin kokoonpanoon loppuviikosta. Viikonloppuna vastassa Buffalo, sekä NY Rangers.

Puolustajat

Tyson Barrie (Colorado) 475 000€
Chicago-tappiosta huolimatta Colorado on viime ajat pelannut loistavasti. Tyson Barrie on onnistunut omassa pelissään loistavasti ja alle puolen miljoonan pakiksi hyvä hankinta. Lähes 12 HGMP/peli ja Coloradolla on suotuisa kolmen ottelun viikko.

Oliver Ekman-Larsson (Arizona) 538 500€
Arizona on voittanut viimeisestä viidestä neljä ottelua ja pelaa tällä viikolla kolme ottelua kotonaan. Ekman-Larsson on nakuttanut lähes piste per peli tahtia ja 165 GM-pistettä 11 otteluun. Selkeä ykköspakki Arizonassa.

Brent Burns (San Jose) 588 500€
Burns on aivan järkyttävässä kunnossa tällä hetkellä! Yhdeksään otteluun 7+7=14 on pakille naurettavan kovat lukemat. Burns nakuttaa tällä hetkellä 19 HGMP/ottelu, joten tämän viikon pakkohankinta!

Maalivahdit

Tuukka Rask (Boston) 372 000€
Tällä viikolla säästetään maalivahdeissa. Tuukka Raskilla edessä luultavasti kolmen ottelun viikko ja ohjelma ei ole pahimmasta päästä. Raskin voi odottaa torjuvan ainakin kaksi voittoa ja Toronto-pelistä nollapeli ei olisi yllätys.

Martin Jones (San Jose) 382 000€
Jones nappasi pitkästä aikaa nollapelin, kun San Jose takoi Toronton 7-0 maanrakoon. Alle 400k maalivahti tässä vaiheessa jaksoa on lähes lahja. Varsinkin kun tällä viikolla San Josen ohjelma on yksi parhaista.

Semyon Varlamov (Colorado) 403 500€
Varlamovin otteet ovat heitelleet viime aikoina, mutta Coloradolla on edessä tällä viikolla hyvä ohjelma. Halpa maalivahti tässä vaiheessa jaksoa.

Lyö vetoa, tuplaa jännitys!

Muistathan, että Unibet tarjoaa mahdollisuuden lyödä pelaajien pisteistä, sekä maaleista! Näin ollen voit lyödä oman joukkueesi pelaajien puolesta vetoa ja tuplata jännityksesi! Muista myös muiden sivustojen loistavat NHL-tarjoukset!

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 50€ asti
15x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert