Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Helenius - Duhaupas -ennakko

robbe

Robert Helenius ottelee Johann Duhaupasia vastaan lauantaina 2.4.2016 WBC:n raskaansarjan silver-vyöstä. Lue vuoden kotimaisesta nyrkkeilyottelusta ennakkomme!

Katso myös:

Robert Helenius ja Dillian Whyte iskevät yhteen lauantaina 28.10. kuumassa nyrkkeilyillassa. Katso myös tämän ottelun ennakko, statsit, haastattelut ja kaikki parhaat vedonlyöntikertoimet: Robert Helenius vs Dillian Whyte

Robert Helenius ottelee 4.2. Helsingissä uransa tärkeimmässä ottelussa. Panoksena ottelussa on WBC-liiton raskaan sarjan hopeavyö. Heleniuksen koko kahdeksanvuotinen ammattilaisura on rakennettu maailmanmestaruuden tavoitteluun, mutta sotkut Sauerlandin kanssa, sekä loukkaantumiset ovat pidentäneet matkaa. Varsinkin kahden vuoden tauko kehistä tiputti Heleniuksen kauas kärjestä ja nyt porvoolainen pyrkii kuromaan matkaa kiinni.

Helenius kohtasi edellisessä ottelussa Franz Rillin ja voitti tuosta ottelusta Euroopanmestaruuden. Heleniuksen ykköshaastajaksi oli noussut Dereck Chisora, jonka Helenius voitti kyseenalaisesti tuomariäänin Helsingissä 2011. Helenius hylkäsi EM-vyönsä täysin ymmärrettävästä syystä. Vaikka Heleniuksen leiri väittikin, ettei Chisora-ottelu olisi edesauttanut matkaa maailmanmestaruuteen, olisi Chisora-tappio lyönyt lopullisen niitin Heleniuksen MM-haaveille. Chisora on otellut ja hävinnyt mm. David Hayelle, Vitali Klitschoklle, sekä Tyson Furylle.

Lauantaina Helenius kohtaa Johann Duhaupasin, joka on urallaan hävinnyt vain kolme ottelua. Näistä kaksi on tullut neljästä viimeisestä ottelusta, mutta ottelut on käyty todella kovia nimiä vastaan. Duhaupas hävisi Erkan Teperille, joka lopulta kärähti dopingista ja joutui vetäytymään ottelusta Heleniusta vastaan. Vain kuukautta myöhemmin ranskalainen kuitenkin voitti hajaäänin Manuel Charrin ja syyskuussa 2015 otteli aina 11. erään Deontay Wilderiä vastaan. Wilder lopulta pudotti ranskalaisen, mutta tälläisen esityksen jälkeen Heleniuksella ei ole varaa nyrkkeillä kuten Rilliä vastaan.

Wilder halusi jo joulukuussa otella Heleniusta vastaan WBC:n MM-vyöstä, mutta Heleniuksen leirissä tiedettiin ettei hän ole vielä valmis ottelemaan tuosta vyöstä. Suomalaisten fanien tärkeyttä korostettiin, kun Helenius kieltäytyi kutsusta. Heleniuksen on pakko voittaa lauantaina, sillä WBC:n hopeavyön voittaja kohtaa todennäköisesti Wilderin syystalvesta. Wilder kohtaa toukokuussa Povetkinin, mutta venäläisellä ei ole tuossa ottelussa lopulta saumaa. Yksi asia mikä on varmaa, raskaansarjan nyrkkeily voi tällä hetkellä hyvin.

Helenius on näyttänyt harjoitusvideoissaan todella paljon valmiimmalta, kuin Rilliä vastaan ja se lupailee suomalaiselle hyvää. Heleniuksen täytyy olla ottelussa parhaassa kunnossa koskaan, jos hän haluaa ottelun voittaa. On nimittäin mahdollista, että Wilder-ottelun voittaja kohtaa Klitschko-Fury voittajan ja mestaruusvyöt ovat tarjolla. On myös mahdollista, että voittaessaan tämän ottelun, Helenius ei ottele enää koskaan Suomessa. Nyt jos koska on aika lähteä halliin katsomaan Heleniuksen otteita.

Helenius - Duhaupas live stream

Näet Helenius - Duhaupas ottelun suorana netissä tällä kertaa ainoastaan IS Tv:n kautta. Näet illan otteluohjelman ja lisätietoja Helenius live streamistä täältä -->

Helenius - Duhaupas vedonlyönti

Uskomme, että Robbe iskee lauantaina uransa tärkeimmässä ottelussa vastustajan mattoon ja voittaa tyrmäyksellä. Mutta missä erässä??

Robert Heleniuksen sponsori, vedonlyönti yhtiö PAF ei tällä kertaa näytä ottelua suorana, mutta tarjoaa nyrkkeilyn ystäville huikean vedonlyöntikampanjan. Pääpalkintona arvonnassa on matkapaketti sinulle ja yhdelle ystävällesi kesäiselle Ahvenanmaalle viettämään leppoisaa grilli-iltaa Robben seurassa. PAF jakaa kampanjan yhteydessä myös yhteensä 500€ käteispalkintoja.

Voit lukea lisää kampanjasta täältä -->

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert