Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NBA:n mestarijoukkue aprillasi oman pelaajansa pahemman kerran!

gswprank

Mestarijoukkue Golden State Warriors jekutti Festus Ezeliä aprillipäivänä todella pahasti!

NBA:n mestarijoukkueen pelaajat järjestivät aprillipäivänä huikean pilan yhdelle pelaajistaan, Festus Ezelille. Jekun päävetäjänä toimi Andre Iguodala, joka oli suorassa yhteydessä Lyft-taksin kuljettajaan, jolla Festus oli juuri ajamassa.

Taksikuski laittoi radiosta soimaan nauhoitetun urheilutalkshown, jossa puhuttiin kuinka Festus Ezeli on lähetetty joukkueesta pois. Samaan aikaan, heti tämän tiedon itse kuultuuan, useammat pelikaverit alkoivat lähettää tekstiviestejä hänelle kertoakseen kuinka pahoillaan he ovat tapahtuneesta ja kuinka rankka bisnes NBA saattaa välillä olla.

Lopulta taksi kuitenkin pysähtyi ja Andre Iguodala juoksi kertomaan tämän kaiken olevan vain aprillipilaa. Ei ihme,että Festuksen ilmi meni hieman vakavaksi yhdessä vaiheessa!

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert