Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

FanTeam-ennakko - Liiga 24.2.2016

fanteam

Nyt voitte unohtaa Liigapörssin, sillä FanTeamissa voi pelata oikealla rahalla! Veikkausbonukset aloittaa viikottaisen sarjan, jossa käydään viikon parhaan kierroksen ottelut läpi ja ennakoidaan kierroksen onnistuvat pelaajat.

FanTeam on maltalainen yritys, joka tarjoaa Daily Fantasy Sports-pelejä ETA-alueella. Daily Fantasy Sports (DFS) on ollut kovassa nosteessa viime vuodet varsinkin Yhdysvalloissa. DFS on hyvin samantapainen, kuin Liigapörssi tai HockeyGM, mutta pelijaksot ovat selkeästi lyhyempiä ja mikä parasta, sitä voi pelata rahasta.

Kierroksen ottelut

HPK - Ilves

Ilves on pakkovoiton edessä ja se pelaa laihalla materiaalilla varustettua HPK:ta vastaan. Vaikka Hämeenlinna on Ilvekselle paha paikka, on tänään todennäköistä että vierasjoukkue takoo maaleja.

KooKoo - JYP

KooKoo on hukannut täysin maalijyvänsä, mutta Jypinkään viime aikojen otteissa ei ole kehumista. Playoff-paikka on luisumassa kouvolalaisten otteesta ja tänään on hyvä hetki kääntää kurssi.

TPS - Blues

Blues on tyhjennysmyynnin jälkeen romahtanut totaalisesti ja joukkue on jo 11 ottelun tappioputkessa. Näistä otteluista joukkue on saalistanut yhden pisteen. Blues pelaa ottelun alun hyvin, mutta romahtaa lopulta. TPS ei ole viime otteluissa maaleilla mässäillyt. TPS:ltä on edelleen sivussa Nummelin ja Tukonen, sekä Pikkarainen kärsii pelikieltoa. Dave Spina palaa kokoonpanoon.

Ässät - Tappara

Eilen joukkueet nyhjäsivät 1-1 tasurin Tampereella. Valmentajavaihdoksen jälkeen Ässät on pelannut hyvin ja on vielä mukana playofftaistossa. Joukkueet eivät ole tällä kaudella maaleilla mässäillyt, joten vähämaalista ottelua voidaan tästäkin odottaa.

Pelaajat

Maalivahdit

Hannu Toivonen (Ilves) 9,8M
Toivonen tekee paluun Ilves-maalille. Joukkue on viime ajat puolustanut loistavasti ja vastassa on ohuella materiaalilla varustettu HPK. Ilves on illan todennäköinen voittaja.

Juha Järvenpää (KooKoo) 7,0M
Järvenpää on pelannut okish viime ajat ja vastaan tulee jäissä oleva JYP. Järvenpää saa tänään suuren määrän vetoja, mutta maaleilla JYP ei tänään juhli.

Puolustajat

Marcus Fagerudd (Ilves) 9,8M
Fagerudd on vihdoin lunastamassa potentiaaliaan. Fagerudd on viime peleissä takonut maaleja ja tänään tuskin tulee olemaan poikkeus.

Ryan Glenn (JYP) 10,1M
Vaikka JYP on suorittanut keskinkertaisesti, on Ryan Glenn pelannut loistavasti. Kohtuuhintainen pakki illan kierrokselle.

Nick Plastino (Tappara) 10,6M
Plastino iski eilen maalin, onnistuuko hän tänäänkin? Tappara kohtaa Ässät vieraissa, mutta pistepotentiaalia on.

Hyökkääjät

Jarkko Malinen (KooKoo) 8,8M
Malinen on jäänyt viime peleissä vain yhdessä pisteittä ja monen pisteen iltoja on ollut useampia. Kotiottelu heikosti suorittavaa JYPiä vastaan edessä.

Dave Spina (TPS) 15,0M
Spina palaa tänään laatikkoon. Kierroksen kallein pelaaja, mutta kun vastassa on Blues, voidaan Spinalta odottaa pisteitä tänään.

Ville Meskanen (Ilves) 7,8M
Meskanen viilettää illan ottelussa Ilveksen ykköskentän laidassa, kun vastassa on rampa HPK. Meskasella on maalintekopotentiaalia vaikka muille jakaa.

Tapio Laakso (Ilves) 7,8M
Ilveksen kapteeni on hinnaltaan halpa, vaikka hän on keväällä onnistunut pelistä toiseen. Budjetin kiristäessä ehdoton hankinta.

FanTeam Bonus

FanTeamiin on tarjolla 200% talletusbonus. Saat talletusta vastaavan summan bonuksena, jonka ajan saat turnausten osallistumismaksun rake-osuudesta 50% alennuksen. Tämä tarkoittaa siis sitä, kun osallistut 10+1 euron turnaukseen, todellinen maksu turnauksesta on 10+0,5 euroa. Maksimibonus on 500 euroa, jonka saa 250 euron talletuksella!

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 22. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert