Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Fani hyökkäsi tuomarin kimppuun Turkin liigassa!

Turkkifani

Turkin pääsarjan ottelu Trabzonspor - Fenerbache jouduttiin keskeyttämään, kun fani hyökkäsi katsomosta suoraan tuomarin kimppuun.

Turkin jalkapalloliigan sunnuntain kierroksella nähtiin valitettava tapaus, kun Trabzonsporin kotiottelussa Fenerbachea vastaan raivoissaan ollut fani pääsi kentälle ja hyökkäsi tuomarin kimppuun. Trabzonspor oli ottelussa 0-4 tappiolla, kun aivan ottelun loppuminuuteilla turvamiesten läpi pääsi kentälle livahtamaan tulistunut kotijoukkueen kannattaja.

Katsoja työnsi tuomarin maahan, joka jälkeen potkaisi häntä ja alkoi lyömään tuomarin ollessa maassa. Ottelu keskeytettiin samantien turvamiesten ja muiden pelaajien rynnätessä tilanteeseen. Trabzonsporia odottaa luultavasti sanktiot, sillä he eivät pystyneet kontrolloimaan katsojien pääsyä kentälle.

Fenerbachelle todennäköisesti kirjataan ottelusta voitto ja he kaventavat piste-eron sarjakärki Besikatsiin nähden kolmeen pisteeseen.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert