Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

ATP 2016: Turnausennakot viikko 6 - Buenos Aires, Rotterdam, Memphis

Lue 8.2.2016 alkavien ATP-tennisturnausten ennakot! Mukana voittajavetovihjeet. Ensi viikon ohjelmassa ATP Buenos Aires, ATP Rotterdam, sekä ATP Memphis.

Viime viikon voittajavedot sujuivat kiitettävästi, kun Estrella voitti ATP Quiton. Vihjasimme yhteensä neljää voittajaa ja Estrella oli koko viikon isoin kerroin. 34-kertoiminen osuma kyllä kelpasi!

ATP Rotterdam

ATP Rotterdam

Ehdottomasti viikon kovatasoisin turnaus, jotaon jopa vaikea ennustaa. Richard Gasquet voitti Montpellierin turnauksen viime viikolla ja lähtee myös tähän turnaukseen suosikkina. Hän kohtaan ensimmäisellä kahdella kierroksella Chardyn ja Mahutin, joista ei pitäisi olla mitään haastetta. Ensimmäinen todellinen vastus tulee vastaan kolmannella kierroksella, kun Sofian finaalin hävinnyt Troicki tulee vastaan. Troicki pystyy Gasquetin haastamaan, mutta tuskin lopulta ottelua voittaa. Näin ollen Gasquet jatkaa välieriin Roberto Bautista-Agutia vastaan. Bautista kohtaa Sousan ja Rosolin ensimmäisillä kierroksilla.

Hyvin kauden aloittanut espanjalainen tuskin kuitenkaan kompastuu myöskään kolmannella kierroksella David Goffiniin. Gasquetia Bautista tuskin kaataa, vaikka mikä tahansa näyttää hänen kohdalla olevan mahdollista tänä vuonna. Pahasti kuitenkin näyttää siltä, että Gasquet jatkaa kaavion yläreunasta finaaliin.

Alapuolella Gasquetin vastustajaksi on neljä vaihtoehtoa, jotka ovat käytännössä täysin tasavahvoja viime otteiden perusteella. Cilicin odottaisi jo vihdoinkin nostavan pelinsä tasoa, mutta hyvin pelannut Kohlschreiber saattaa olla hänelle kolmannella kierroksella liian kova pala. Gilles Simonin pitäisi kaikella järjellä kohdata Kohlschreiber välierissä. Simon kompastui viime viikolla Browniin, mutta samanlaista yllätystä tällä viikolla tuskin tapahtuu. Koska kaksikon kunnosta ei voi olla satavarma, niin finaalivalinnaksi muodostuu Gilles Simon.

Simonin ja Gasquetin kohdatessa finaalissa SImon voi omalla tasollaan voittaa Gasquetin. Tästä syystä pelaamme Simonin turnausvoiton Each-wayna, jotta kakkossijastakin saa rahaa.

To Win Outright (Each-Way): Gilles Simon @ 8.50 Unibet

ATP Memphis

ATP Memphis

Memphisin turnaus on hyvin mielenkiintoinen. Paperilla Nishikorin pitäisi turnaus voittaa, varsinkin kun se pelataan Yhdysvalloissa, mutta Nishikorin kauden startti on ollut keskinkertainen. Lisäksi mukana on tasaisesti jenkeissä suorittava Querrey. Tämä kaksikko todennäköisesti kohtaakin välierissä, ellei Rajeev Ram tee superyllätystä ja pudota Nishikoria kolmannella kierroksella jatkosta. Querrey omaa kaikki edellytykset voittaakseen Nishikorin, jos hän pelaa alkukauden tasolla, joten Querreytä voidaan pitää turnauksen potentiaalisena finalistina.

Kaavion alapuoli on kinkkinen, mutta sieltä nousee esiin kaksi selkeää nimeä. Donald Young ja Millman. Youngin alkukausi on ollut suoraan sanottuna surkea. Hän osoitti viime kaudella pystyvänsä vaikka ja mihin. Hän nousi mm. US Openissa 2-0 tappioasemasta 3-2 voittoon. Pidän Youngin pelityylistä ja vasenkätisyys lisää hänen haasteellisuutta muille pelaajille. Varsinkin kun vastaan asettuu Jazirin ja Selan tasoiset pelaajat, pitäisi Youngin selkeästi olla välierissä Millmania vastaan. Millman pelaa ailahtelevasti, joten Young menee finaaliin. Tämäkin vain siinä tapauksessa, että hänen kaksi ensimmäistä ottelua onnistuvat ja nostavat jenkin itseluottamusta.

Koska Young saa vastaansa joka tapauksessa vahvan suorittajan finaaliin, on syytä pelata Youngin turnausvoitto myös Each-Wayna.

To Win Outright (Each-Way): Donald Young @ 13.00 Unibet

ATP Buenos Aires

ATP Buenos Aires

Viikon massaturnaus, josta haetaan superyllätystä. Rafael Nadal lähtee turnaukseen ykkössijoitettuna, mutta välierissä hän kohdannee todellisen mustan hevosen. Munoz-De La Nava on osoittanut kyvykkyytensä massalla ja omaa täydellisen yllätyspotentiaalin tähän turnaukseen. Hän kohtaa Eliasin ja Thiemin kahdella ensimmäisellä kierroksella. Kolmannella kierroksella tulee vastaan todennäköisesti John Isner, jonka läpi on mentävä, jotta kohtaa Nadalin tai Dolgopolovin välierissä. Oli vastassa kumpi tahansa (kaaviossa Nadal), molemmat tulevat lähtemään otteluun takki auki ja DLN voi tästä syystä edetä finaaliin.

Finaalivastukseksi on kaksi vaihtoehtoa. Joko Jo-Wilfried Tsonga tai David Ferrer. Kummankaan kausi ei ole startannut niin hyvin kun olisi pitänyt, mutta Fogninista tai Ramosista on tuskin kaksikkoa haastamaan. Koska turnaus pelataan massalla, Ferrer todennäköisesti tästä jatkaa. Ei sillä, että Tsonga olisi huono massalla, mutta uskon etelä-amerikkalaisen massan suosivan Ferreriä.

Jos DLN onnistuu itsensä finaaliin asti kantamaan, hän tuskin sitä voittaa. Toki Ferreriä vastaan kyseessä olisi kahden espanjalaisen kohtaaminen, missä voi tapahtua ihan mitä vaan. Pelataan siis DLN myös Each-Wayna, sillä kerroin on sen verran kova.

To Win Outright (Each-Way): Daniel M. D L Nava @ 81.00 Unibet

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert