Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

ATP 2016: Turnausennakot viikko 5 - Montpellier, Sofia, Quito

Lue 1.2.2016 alkavien ATP-tennisturnausten ennakot! Mukana voittajavetovihjeet. Ensi viikon ohjelmassa ATP Montpellier, ATP Sofia, sekä ATP Quito.

ATP Montpellier

ATP Montpellier

Montpellierin sisäturnaus on täynnä ranskalaispelaajia ja voittajasta tässä turnauksessa ei pitäisi olla suurta epäselvyyttä. Gilles Simon oli Australian Openissa ainoa pelaaja, joka pystyi laittamaan Novak Djokovicille hanttiin ja vei serbiltä kaksi settiä. Turnaukseen lähtee kuitenkin ykkössijoitettuna Richard Gasquet. Gasquet kohtaa toisella kierroksella todennäköisesti Halysin ja Danieln kolmannella kierroksella. Daniel kohtaa ensimmäisellä kierroksella Istominin ja hänestä ei pitäisi olla haastetta. Baghdatis-ottelu on hieman hankalampi, mutta pitäisi olla silti Danielin heiniä. Seinä kuitenkin nousee vastaan Gasquetia vastaan.

Gasquet kohtaa välierissä Gilles Simonin, jolla on jokseenkin helppo reitti välieriin. Toisella kierroksella tulee vastaan Darcis, joka kohtaa ensimmäisellä kierroksella karsijan. Kolmannella kierroksella tulee vastaan Bemelmansin, sekä Mahutin kohdannut Joao Sousa, joka pystyi Australian Openissa voittamaan Andy Murraylta setin. Tasoeroon nähden loistava temppu portugalilaiselta. Vaikka Sousa onkin allekirjoittaneen lempipelaaja, en usko että hän Simonia mitenkään haastaisi. Gasquet saa nykykuntoista Simonia vastaan vetää kanin hatusta, jos haluaa finaaliin. Simon on kuitenkin suosikki etenemään finaaliin.

Simonin finaalivastustaja voi olla jokseenkin yllättävästikin Borna Coric. Alapuolen kaaviosta löytyy niin Gael Monfils, Benoit Paire, kuin Marin Cilic. Varsinkin kahdella ensimmäisellä on mennyt alkukausi aivan päin sitä itseään. Cilic kohtaa Zverevin toisella kierroksella, mutta Berrerin ja Basilashvilin voittanut Coric kaatanee Cilicin. Cilicin pelissä mättää tällä hetkellä jokin todella pahasti ja se näkyy. Välierävastukseksi Coric saa Gael Monfilsin. Benoit Paire on pelannut niin järkyttävän huonosti alkukauden, joten hän tuskin Monfilsia pystyy haastamaan. Toki hänen Australian Open loppui jo kaksi viikkoa sitten, joten ehkä hän saa pelistään kuitenkin jotain irti. Monfils ja Coric on aika coinflip, mutta kallistun Coricin finaalisijoituksen puolelle. Kumpi tahansa tulee vastaan, Simon voittaa turnauksen.

To Win Outright: Gilles Simon @ 5.50 Unibet

ATP Sofia

ATP Sofia

Sofiassakin on käytännössä täysin turha odotella yllätyksiä. Bulgariassa pelattava sisäturnaus on Viktor Troickin heiniä, finaalivastustajaksi astelee jopa helposti Bautista-Agut, joka on yllättänyt allekirjoittaneen otteillaan alkukaudesta. Bautista kohtaa Krajinovicin toisella kierroksella ja saa vakuuttavan Chungin vastaansa kolmanteen settiin. Chung voi ottelun voittaa, mutta Bautistan nykyvire tekee tuosta tempusta epätodennäköisen. Väliierään Bautista saa vastaansa näillä näkymin Müllerin. Müller kohtaa Jazirin ja Berankisin ennen Garcia-Lopezia. GL ei voida pitää kovin hyvänä kovan alustan pelaajana, mutta toisen kierroksen vastus pitäisi kaatua. Muller etenee tästä välieriin, mutta Bautista on selkeästi vahvempi suosikki finaaliin.

Alapuolelta kaaviota Troickin ainoa haaste tulee Philip Kohlschreiberista. Troicki kuitenkin on ollut loistava alkukaudesta. Varsinkin Sydneyn voitto ja finaalivoitto Dimitrovista lupailevat hyviä Sofian turnaukseen. Troicki kohtaa karsijan, Kohlschreiberin, sekä Seppin matkalla finaaliin.

Finaalista tulee lähes satavarmasti kolmieräinen vääntö. Ottelu on pienistä marginaaliesta kiinni, mutta ottelu kallistuu lopulta Troickille. Bautista-Agutin suurimpia ongelmia on se, että hän tekee alkukierrosten otteluistaan itselleen liian vaikeita ja pitkittää niitä turhaan. Bautista ei ole ATP:n kovakuntoisimpia pelaajia, joka tulee kostautumaan finaalissa.

To Win Outright: Viktor Troicki @ 6.50 Unibet

ATP Quito

ATP Quito

Quito on turnauksena tämän viikon outolintu. Turnaus pelataan Ecuadorissa yli 2000 metriä merenpinnan yläpuolella. Viime vuonna turnauksen voitti kaikkien yllätykseksi Estrella Burgos. Koska kyseessä on todella erikonen turnaus, on tähän turnaukseen haettu ne viikon suurimmat yllätykset. Kyseessä on ulkona pelattava massaturnaus ja varsinkin Bernard Tomicin osallistumista täytyy ihmetellä. Tomic ei niinkään ole massapelaaja ja turnaus pelataan keskellä ei mitään.

Tomicin turnaus loppuu todennäköisesti jo toisella kierroksella, kun hän kohtaa Krajicekin. Toki Tomic ei ole otellut tällä kaudella vielä massalla ja saattaakin olla, että nuoren pelaajan lomaharjoittelu on painottunut juurikin massalle. Tällä viikolla se nähdään. Krajicekin jatkaessa hän kohtaa Lorenzin ja etenee välieriin. Krajicek ei ole kovin vakuuttavasti viime aikoina pelannut, mutta hänessä on potentiaalia. Välieriin hän saanee jokseenkin yllätysvastustajan. Kaavion kuvassa Dutra Da Silvan ensimmäisen kierroksen otteluun on voittaja merkitty väärin, mutta hänellä on kaikki edellytykset edetä jopa finaaliin saakka tässä turnauksessa. RDS on viime kaudella pelannut loistavia massaturnauksia ja pelatessaan normaalilla tasolla, hän on jopa loistava. Kovin haaste RDS:lle tulee kolmannella kierroksella Belluccia vastaan, jos hän tämän voittaa, niin mikään ei estä häntä etenemästä finaaliin asti.

Vaikka kaikella järjellä finaalivastus pitäisi olla Verdasco tai Lopez, niin ennakoin Estrellan etenevän finaaliin puolustamaan titteliään. Estrella kohtaa Pellan ja Granollers-Pujolin ensimmäisellä kahdella kierroksella. Kolmannella kierroksella hänen pitää kaataa Verdasco, sekä kaataa viime vuoden tavoin Feliciano Lopez välierissä. Lopezin pitäisi oikealla kädelläkin voittaa Arguello, sekä Lajovic toisella ja kolmannella kierroksella. Koska ennakoidaan kahta yllättäjää finaaliin, kannattaa nähä voittajavedot pelata Unibetin Each-way-vetona. Jos jompikumpi häviää finaalin, saa rahat kuitenkin 17-kertaisena takaisin.

To Win Outright: Victor E Burgos (Each-Way) @ 34.00 Unibet
To Win Outright: Rogerio Dutra Silva (Each-Way) @ 34.00 Unibet

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert