Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Super Bowl 2024 (LVIII)

Super Bowl 2024 (LVIII)
Super Bowl 2024 (LVIII)

NFL:n finaali eli Super Bowl 2024 (LVIII) pelattiin 12. helmikuuta 2024 Allegiant Stadiumilla Nevadassa. Myös Super Bowl -vedonlyönti kävi luonnollisesti kuumana.

58. Super Bowl eli NFL:n finaaliottelu pelattiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 12. helmikuuta Suomen aikaa alkaen kello 1.30. Ensi kertaa yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista järjestettiin Nevadassa, Allegiant Stadiumilla, jonne sitä saapui katsomaan jopa 61 629 katsojaa.

Super Bowlin voitti jatkoajan jälkeen Kansas City Chiefs, joka voitti harvinaisen toisen peräkkäisen mestaruuden. Tasainen ja jännittävä ottelu tarjosi varmasti viihdykettä molempien joukkueiden faneille sekä puolueettomille katsojille.

Super Bowl 2024 (LVIII)
Allegiant Stadium. Kuva: Justin Hartley / Alamy Stock Photo

Super Bowl LVIII: Joukkueet

Super Bowlissa vastakkain olivat AFC-divisioonan Kansas City Chiefs sekä NFC-divisioonan San Francisco 49ers. 49ers lähti otteluun ennakkosuosikkina erinomaisesti sujuneiden pudotuspelien jälkeen.

Perinteikkäällä 49ersillä on kolmanneksi eniten Super Bowl -voittoja, viisi, mutta viimeisin on vuodelta 1994. Finaalissa joukkue on pelannut 2013 ja 2020. Chiefs puolestaan oli hallitseva mestari kaadettuaan 2023 Super Bowlissa Philadelphia Eaglesin.

Super Bowl kertoimet tarjoavat runsaasti viihdettä pelaajille!

Super Bowl Vedonlyönti

NFL:n loppuottelu Super Bowl on yksi maailman suosituimmista vedonlyöntitapahtumista. Pelkästään Yhdysvalloissa lyödään Super Bowlista vetoa vuosittain useiden miljardien dollarien edestä. Myös kansainvälinen kiinnostus Super Bowlia kohtaan on vedonlyöjien keskuudessa kasvanut viime vuosina huimasti.

Super Bowl Kertoimet

Super Bowliin tulee vuosittain tarjolle laajasti erilaisia kertoimia. Tavallisten ottelun pitkävetokertoimien ohella pelattavaa tulee huikeasta määrästä erilaisia vetoja.

Lue myös: Super Bowl LVIII on huippukallis viihdesirkus Las Vegasissa - katso erikoisimmat kertoimet!

Super Bowl Vihjeet

Super Bowliin tarjoamme normaalin voittajavedon lisäksi myös pelaajaerikoisvetoja, jotka ovat monina aiempina vuosina olleet Super Bowl -vedoista tuottoisimpia.

Super Bowlin vedonlyönnissä on normaaliin otteluun verrattuna valtava määrä pelikohteita itse ottelusta, mutta viime vuosina ovat yleistyneet myös viihdekohteet tapahtumasta ja muun muassa puoliaikashowsta. Katso alta Super Bowl vihjeet tai katso kaikki NFL-vihjeet tästä.

Katso uusimmat vihjeet

Super Bowl Tarjoukset

Super Bowlin kaltaiseen jättitapahtumaan vedonlyöntisivustot julkaisevat erityistarjouksia, joista kerromme lisää lähempänä tapahtumaa.

Katso parhaat tarjoukset

Kannattaa hyödyntää myös tutut vedonlyöntibonukset, joiden avulla saa lajiin kuin lajiin paljon lisäetua. Tarjolla on muun muassa talletusbonuksia ja ilmaisvetoja.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

Super Bowl LVIII Puoliaikashow

Yksi Super Bowlin kiinnostavista oheisjuonteista liittyy aina puoliaikashow'hun ja sen esiintyjiin. NFL on myös myynyt show'n nimen sponsorilleen, ja viime vuonna nimi vaihtui uuteen: Apple Music Super Bowl Halftime Show.

Super Bowlin puoliaikashowsta on vuosien saatossa kehittynyt myös valtavan suosittu tv-tapahtuma. Tänä vuonna pääesiintyjänä on Usher.

Super Bowl LVIII: Televisiointi & live stream

NFL:n televisiointi on siirtynyt C Morelle, joka lähettää myös Super Bowlin.

Finaali näkyy myös tuttuun tapaan television ilmaislähetyksenä. Päivitämme lisätiedot televisioinnista ja livestreamista lähempänä tapahtumaa.

Super Bowl LVIII Liput

Super Bowl on maailman seuratuimpia yksittäisiä urheilutapahtumia. Tämä näkyy myös lippujen hinnoissa. Perinteisesti yli puolet tapahtuman lipuista menee NFL:n yhteistyökumppaneille, medialle sekä seuroille. Vapaaseen myyntiin päätyy siis alle puolet lipuista, mikä osaltaan nostaa lippujen hintoja. Alle tuhannen dollarin onkin perinteisesti hyvin hankala saada tikettiä tapahtumaan. Tapahtumaa lähestyttäessä hinnat ovat tästä vielä moninkertaiset.

Eniten mestaruuksia kautta aikain

New England Patriots6
Pittsburgh Steelers6
Dallas Cowboys5
San Fransisco 49ers5
Green Bay Packers4
New York Giants4
Denver Broncos3
Kansas City Chiefs3
Oakland Raiders3
Washington Redskins3
Baltimore Ravens2
Indianapolis Colts2
Los Angeles Rams2
Miami Dolphins2
Tampa Bay Buccaneers2

Nfl: Sarjat ja arvokisat

Uusimmat vihjeet - Nfl