Super Bowl 2024 (LVIII)

NFL:n finaali eli Super Bowl 2024 (LVIII) pelattiin 12. helmikuuta 2024 Allegiant Stadiumilla Nevadassa. Myös Super Bowl -vedonlyönti kävi luonnollisesti kuumana.58. Super Bowl eli NFL:n finaaliottelu pelattiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 12. helmikuuta Suomen aikaa alkaen kello 1.30. Ensi kertaa yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista järjestettiin Nevadassa, Allegiant Stadiumilla, jonne sitä saapui katsomaan jopa 61 629 katsojaa.

Super Bowlin voitti jatkoajan jälkeen Kansas City Chiefs, joka voitti harvinaisen toisen peräkkäisen mestaruuden. Tasainen ja jännittävä ottelu tarjosi varmasti viihdykettä molempien joukkueiden faneille sekä puolueettomille katsojille.

Lunasta tarjous: Super Bowl LVIII: ComeOnin Eeppinen superkerroin uusille pelaajille

Super Bowl 2024 (LVIII)
Allegiant Stadium. Kuva: Justin Hartley / Alamy Stock Photo

Super Bowl LVIII: Joukkueet


Super Bowlissa vastakkain olivat AFC-divisioonan Kansas City Chiefs sekä NFC-divisioonan San Francisco 49ers. 49ers lähti otteluun ennakkosuosikkina erinomaisesti sujuneiden pudotuspelien jälkeen.

Perinteikkäällä 49ersillä on kolmanneksi eniten Super Bowl -voittoja, viisi, mutta viimeisin on vuodelta 1994. Finaalissa joukkue on pelannut 2013 ja 2020. Chiefs puolestaan oli hallitseva mestari kaadettuaan 2023 Super Bowlissa Philadelphia Eaglesin.

Super Bowl Vedonlyönti


NFL:n loppuottelu Super Bowl on yksi maailman suosituimmista vedonlyöntitapahtumista. Pelkästään Yhdysvalloissa lyödään Super Bowlista vetoa vuosittain useiden miljardien dollarien edestä. Myös kansainvälinen kiinnostus Super Bowlia kohtaan on vedonlyöjien keskuudessa kasvanut viime vuosina huimasti.
Super Bowl kertoimet tarjoavat runsaasti viihdettä pelaajille!Super Bowl Kertoimet


Super Bowliin tulee vuosittain tarjolle laajasti erilaisia kertoimia. Tavallisten ottelun pitkävetokertoimien ohella pelattavaa tulee huikeasta määrästä erilaisia vetoja.

Lue myös: Super Bowl LVIII on huippukallis viihdesirkus Las Vegasissa – katso erikoisimmat kertoimet!

Super Bowl Vihjeet


Super Bowliin tarjoamme normaalin voittajavedon lisäksi myös pelaajaerikoisvetoja, jotka ovat monina aiempina vuosina olleet Super Bowl -vedoista tuottoisimpia.

Super Bowlin vedonlyönnissä on normaaliin otteluun verrattuna valtava määrä pelikohteita itse ottelusta, mutta viime vuosina ovat yleistyneet myös viihdekohteet tapahtumasta ja muun muassa puoliaikashowsta. Katso alta Super Bowl vihjeet tai katso kaikki NFL-vihjeet tästä.


Super Bowl Tarjoukset


Super Bowlin kaltaiseen jättitapahtumaan vedonlyöntisivustot julkaisevat erityistarjouksia, joista kerromme lisää lähempänä tapahtumaa.Kannattaa hyödyntää myös tutut vedonlyöntibonukset, joiden avulla saa lajiin kuin lajiin paljon lisäetua. Tarjolla on muun muassa talletusbonuksia ja ilmaisvetoja.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Mobilebet2x10€ kierrätysvapaa ilmaisveto0xPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
3.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
4.Comeon!50€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
5.Bethard100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt


Super Bowl LVIII Puoliaikashow


Yksi Super Bowlin kiinnostavista oheisjuonteista liittyy aina puoliaikashow'hun ja sen esiintyjiin. NFL on myös myynyt show'n nimen sponsorilleen, ja viime vuonna nimi vaihtui uuteen: Apple Music Super Bowl Halftime Show.

Super Bowlin puoliaikashowsta on vuosien saatossa kehittynyt myös valtavan suosittu tv-tapahtuma. Tänä vuonna pääesiintyjänä on Usher.Super Bowl LVIII: Televisiointi & live stream


NFL:n televisiointi on siirtynyt C Morelle, joka lähettää myös Super Bowlin.

Finaali näkyy myös tuttuun tapaan television ilmaislähetyksenä. Päivitämme lisätiedot televisioinnista ja livestreamista lähempänä tapahtumaa.

Super Bowl LVIII Liput


Super Bowl on maailman seuratuimpia yksittäisiä urheilutapahtumia. Tämä näkyy myös lippujen hinnoissa. Perinteisesti yli puolet tapahtuman lipuista menee NFL:n yhteistyökumppaneille, medialle sekä seuroille. Vapaaseen myyntiin päätyy siis alle puolet lipuista, mikä osaltaan nostaa lippujen hintoja. Alle tuhannen dollarin onkin perinteisesti hyvin hankala saada tikettiä tapahtumaan. Tapahtumaa lähestyttäessä hinnat ovat tästä vielä moninkertaiset.
Super Bowl 2024 (LVIII)