Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NFL:n parhaat puolustajat

NFL:n parhaat puolustajat

Jos amerikkalainen jalkapallo ei ole tuttu laji, jäävät peliä seuratessa varsinkin puolustajat vähälle huomiolle. Kokosimme lyhyen listan NFL:n parhaista puolustajista ja heidän saavutuksistaan.

5. Clay Matthews

193 cm, 116 kg

Clay Matthews varattiin ensimmäisellä kierroksella vuonna 2009. Inside Linebacker-paikalla pelaava Matthews on jokaiselle QB:lle todellinen pelote ja hänen säkitystilastonsa kertovat samaa faktaa. 2009 jälkeen Matthews on säkittänyt vastustajan QB:n 64 kertaa. Hänet on valittu viidesti Pro Bowliin ja hän on voittanut Super Bowlin vuonna 2010.

4. Von Miller

191 cm, 113 kg

26-vuotias Outside Linebacker varattiin 2011 varaustilauksen toisena ja ei turhaan. Hän on viiden ensimmäisen vuotensa aikana säkittänyt vastustajan QB:n 58 kertaa ja on tälläkin kaudella onnistunut tässä jo yhdeksän kertaa. Miller on valittu kolmesti Pro Bowliin ja hänet valittiin vuoden puolustavaksi tulokkaaksi 2011.

3. Fletcher Cox

193 cm, 136 kg

Kuten listan muutkin pelaajat tähän mennessä, Fletcher Cox varattiin 2012 varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella. Suurikokoinen Defensive End on yksi NFL:n aliarvostetuimpia pelaajia. Hän juoksi combinessä 40 jaardin matkan 4,77 sekunnissa. Nopeimmat, alle 90-kiloiset pelaajat juoksevat kyseisen matkan parhaillaan 4,22 sekunnissa.

Cox on nelivuotisella urallaan kaatanut vastustajan QB:n säkityksen arvoisesti 18 kertaa ja taklauksia on kertynyt lähes 200.

2. Justin Houston

191 cm, 117 kg

Kansas City varasi Houstonin kolmannella kierroksella 2011. Houstonia oli ennustettu ykköskierroksen varaukseksi, mutta hän kärähti kannabiksesta combinessa, joka lopulta pudotti hänet kolmannelle kierrokselle. Kolmikertainen Pro Bowl-valinta voitti viime kaudella Deacon Jones-palkinnon joka myönnetään säkitystilaston voittajalle. Houston säkittii vastustajan QB:n viime vuonna käsittämättömät 22 kertaa.

1. Justin James "J. J." Watt

196 cm, 132 kg

JJ Watt on oikeutetusti listan ykköspaikalla. Järkälemäinen Defensive End varattiin 2011 ensimmäisellä kierroksella. Lyhyen uransa aikana Watt on valittu vuoden puolustavaksi pelaajaksi niin NFL:n tasolta, kuin median toimesta useaan kertaan. Hän voitti myös viime vuonna NFL:n Professional Player of the Year-palkinnon.

Watt aiheuttaa jokaiselle hyökkäyksen linjalle suuria vaikeuksia ja parhaassa tapauksessa häntä yritetään blokata kolmella miehellä. Vajaassa viidessä vuodessa 70,5 säkitystä ja yli 350 taklausta. Viime vuonna hän allekirjoitti kuuden vuoden sopimuksen Texansin kanssa, joka on arvoltaan yli 100 miljoonaa dollaria.

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
Utah liittyy NHL:ään
Päivitetty viimeksi: 21. huhtikuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert