Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Kuntavaalit 2025 vedonlyönti

Politiikka

Kuntavaalit käydään seuraavan kerran vuonna 2025. Vedonlyöntisivustot tarjoavat tuolloin tuttuun tapaan kertoimia politiikan kiemuroihin.

HELSINKI ∘ LAHTI ∘ TURKU ∘ TAMPERE ∘ JYVÄSKYLÄ ∘ OULU ∘ ESPOO

Yhdysvaltojen Presidentinvaalit 2020 sytytti suomalaiset vedonlyöjät politiikka vedonlyönnin pariin. Seuraavat suomalaisia kutkuttavat vaalit ovat jo ovella, kun Kuntavaalit 2021 käytiin 13. kesäkuuta. Vaalit keräsivät vedonlyöjien keskuudessa yllättävääkin suosiota.

Vaalien voittajat tulivat oikealta laidalta, Perussuomalaisista ja Kokoomuksesta.

Kuntavaalit 2025 vedonlyönti

Vaikka politiikkavetoihin löytyy monesti kertoimia pitkänkin ajan päähän, Suomen Kuntavaalit eivät aivan ylitä tätä "uutiskynnystä", jotta kertoimia olisi tarjolla usean vuoden päähän. Mitä todennäköisimmin niitä kuitenkin saadaan jälleen vaalien lähestyessä.

Päivitämme tälle sivulle ajantasaisesti kaikki kuntavaali vedonlyönnistä saatavat tiedot, kuten ehdokkaat kertoimineen ja tuoreimmat uutiset. Innokkaimmat politiikkatietäjät tallentavat sivun tietenkin tässä vaiheessa kirjanmerkkeihin!

Vedonlyönti suomalaisissa vaaleissa

Edelliset kuntavaalit 2021 olivat epäilemättä ensimmäinen kerta, kun suomalaiset intoutuivat lyömään vetoa tässä mittakaavassa kunnallisista asioista. On hyvä, että presidentinvaalien ja eduskuntavaalien rinnalla on nyt kolmaskin suuri politiikkavedonlyönnin tapahtuma!

Myös Aluevaaleja 2022 pystyi veikkaamaan joillakin bookereilla. Nämä ensimmäiset hyvinvointialueen asioita koskevat vaalit eivät saaneet ihmisiä uurnille niin vedonlyöntisivustoilla kuin äänestyspaikoillakaan, mutta katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Näistä vaaleista VB ei tehnyt päivityksiä, koska vaalien suhteen tilanne ei ollut erityisen jännittävä - kokoomus oli selvä voittaja.