Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Suomen presidentinvaalit 2024 - Lyö vetoa seuraavasta pressastamme!

vedonlyonti.com-Toimitus
Kirjoittanut:
Vedonlyonti.com Toimitus
Suomen presidentinvaali vedonlyönti ja kertoimet

Stubb voitti Suomen presidentinvaaalin 2024. Katso, miten vedonlyönti valtionpäämiehestä eteni.

Presidentinvaalit 2024 Vedonlyönti

Suomen uudeksi tasavallan presidentiksi nousi Alexander Stubb (kok.), joka voitti presidentinvaalin 2024 toisella kierroksella Pekka Haaviston (vihr.). Haavisto on nyt jäänyt kakkoseksi kolmissa peräkkäisissä presidentinvaaleissa. Vielä syksyllä 2023 hän oli suosikki seuraavaksi presidentiksi, mutta Stubb tuli lopulta takamatkalta ohi.

Lopulta kaksikon välisestä taistosta tuli historian tiukin, Stubbin voitettua prosentein 51,6-48,4.

Suomen presidentinvaali 2024

Presidentinvaali 2024: Kertoimet

Presidentinvaalista pystyi myös lyömään vetoa. Alta näet kertoimet toisen kierroksen virallisena vaalipäivänä 11. helmikuuta. Kuten kertoimista nähdään, tuossa vaiheessa Stubb oli karannut jo suureksi suosikiksi.

Presidentinvaali 2024: Voittaja (Kertoimet 11.2.)
Alexander StubbKerroin 1,07
Pekka HaavistoKerroin 7,00

Vetoa pysyi lyömään myös ehdokkaiden saamista äänimääristä.

Miten lyön vetoa presidentistä?

Politiikka on yltänyt viime vuosina myös vedonlyöntimaailmaan. Nykyään vedonlyöntisivustot tarjoavat laajasti kohteita politiikkavedonlyöntiin eri maiden vaaleihin.

Isoin pelivaihto on totta kai vedonlyönnillä koskien Yhdysvaltain presidentinvaalia. USA Presidentinvaalit käydään samana vuonna kuin Suomessa eli vuonna 2024, mutta vasta loppuvuodesta.

Lue myös: Eduskuntavaalit 2023 Vedonlyönti - Miten lyödä vetoa vaaleista?

Vedonlyönti presidentistä on helppoa. Suuntaa esimerkiksi yllä olevan taulukon kautta haluamallesi vedonlyöntisivustolle, joka tarjoaa kohteet ja kertoimet Suomen presidentinvaaliin. Huomaa, että läheskään kaikki sivustot eivät niitä tarjoa. Sitten luo tunnus, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja tee haluamais suuruinen talletus. Suuntaa tämän jälkeen vedonlyöntiaulaan ja valitse lajilistasta "Politiikka" (joilain sivustoilla "Politics") tai "Erikoiset" ("Specials"). Etsi kohde koskien Suomen presidentinvaaleja, valitse haluamasi ehdokas ja lyö veto sopivalla panoksella.

Vedonlyöntisivut tarjoavat myös vedonlyöntibonuksia, joiden avulla oman talletuksen päälle saa lisäetuja, kuten talletusbonuksen tai ilmaisvetoja. Näiden käyttö sopii myös presidenttivedonlyöntiin, mutta huomaa, että bonuksilla on usein tietty voimassaoloaika, jonka jälkeen ne vanhenevat. Kannattaa siis lukea bonuksen ehdot, jotta voit varmistua siitä, että bonuksen käyttö kannattaa tilanteessasi.

Presidentinvaalit 2024: Vaalitentit

Presidenttiehdokkaat ovat jälleen käyneet ennen vaaleja usempia vaalitenttejä syksyn ja talven aikana. Aiheina näissä vaaleissa on ollut pinnalla ajankohtaiset aiheet, kuten EU ja liittovaltio, Nato ja ulkopolitiikka sekä arvot. Tammikuussa ennen vaaleja nähdään yleensä jokaisen ehdokkaan henkilökohtainen vaalitentti, jossa ehdokkaat saavat pitää seitsemän minuutin mittaisen vapaan puheen äänestäjilleen. Vaalitenttejä on nähtävillä muun muassa Yle Areenasta[/url].