NFL: San Francisco 49ers - Detroit Lions

Ma 29.1. | klo 01:30 | NFL | SAN FRANCISCO 49ERS - DETROIT LIONS

Kohde sulkeutuu: 29.01.2024 01:30


Detroitilla ongelmia ulkokentillä


Detroit Lions on tämän NFL-kauden elokuvatarina. Vuosikaudet köyhtyneen ja kuihtuneen autokaupungin joukkue oli liigan surkeimpia, toivoton ryhmä, joka aina jäi ulos pudotuspeleistä. Nyt se pelaa konferenssifinaalissa. Matka Super Bowliin ja voitto siellä, niin jo Hollywoodkin kiinnostuisi.

Tässä ottelussa on hauska yksityiskohta. Detroit Lionsin QB Jared Goff oli vuonna 2016 NFL:n draftin ensimmäinen varaus. San Francisco 49ersin QB Brock Purdy oli vuoden 2022 draftin vihoviimeinen varaus, draftnumero oli 262. Koskaan aikaisemmin ei ole draftykkönen ja draftin viimeinen kohdanneet play offseissa, onkohan koskaan missään muutenkaan?

Niners on ottelussa ylivoimainen suosikki, tasoitus on yli touchdownin verran. Kummassakin joukkueessa on kuitenkin paljon positiivista.
Niners oli pulassa ensimmäisellä kierroksella Green Bay Packersia vastaan. Keli oli vaikea, vettä satoi, ja QB Purdy oli pulassa. Sitten aivan viimeisen hyökkäysvuoron Purdy operoi komeasti maaliin asti.

Detroitillakin oli viime kierroksella ongelmia, kun vastassa oli Tampa Bay Bucs. Viimeisellä neljänneksellä se kuitenkin dominoi 14-6 ja vei koko matsin 31-23.
Kummallakin joukkueella on loukkaantumishuolensa. Kausi on ollut pitkä eikä sellaisilta oikein voi NFL:ssä välttyä. Ninersin Deebo Samuel jätti Packers-matsin kesken olkapäävamman vuoksi, ja nyt hänen poissaolonsa olisi kova takaisku Ninersille. Ninersin ottelusaldo on 8-9, kun Samuel ei pelaa ja 53-23, kun Samuel pelaa.

Lionsin linjassa reikiä


Detroitin loukkaantumisongelmat ovat etupäässä hyökkäyksen linjassa. Sentteri Ragnow on rankasti kolhuilla, mutta pelaa kuitenkin. Guard Jackson ei pysty pelaamaan.

Ottelun ratkaisu saattaa tulla siitä, että Lionsin puolustuksen takakenttä on viime aikoina ollut kehno. Viimeisissä kuudessa matsissa se on päästänyt keskimäärin 322 jaardia per matsi, joka on eniten koko liigassa. Samalla se on antanut vastuksille 12 heittomaalia, ja sekin on NFL:n eniten. Niners pystynee heittämään, kyse on sitten siitä, että pystyykö Lions vastaamaan.
Detroitin hyökkäys on ollut sille vahvuus. Se on tehnyt kauden mittaan yli 27 pistettä per matsi ja edennyt komeasti melkein 395 jaardia per matsi. Tilastojen mukaan matkaottelut ulkokentillä ovat kuitenkin olleet hankalia. Ulkokentillä se on tehnyt 17.8 pistettä per ottelu, kun katetuilla areenoilla keskiarvo on 30.7 per matsi.


Ninersin puolustus on taas, jo perinteisesti, kova. Se on pitänyt kauden 18 matsissa vastustajan 13 kertaa 21 pisteessä tai sen alle. Lionsin puolustus ei pysty pysäyttämään Ninersia. Tähän voisi ostaa pisteitä niin, että betsi olisi alle touchdownin. Niners -6.5 ja kerroin on noin 1.70.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Niners -6.5 @1.74

Huti
XLBet - Lue arvostelu

1.74

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.74

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.74

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.74

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.74

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan