Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Barcelona - Real Madrid 28.10. - Kauden ensimmäinen El Clásico

El Clasico on yksi La Ligan ja maailman suurimmista jalkapallo-otteluista

Real Madrid ja FC Barcelona kohtaavat joka vuosi vähintään kaksi kertaa yhdessä maailman suurimmista urheilutapahtumista, El Clásicossa. Miten päättyy kauden ensimmäinen kohtaaminen? Kuva: Alan Smith / Alamy Stock Photo

Barcelona - Real Madrid 28.10.
BarcelonaKerroin 2,40
TasapeliKerroin 3,75
Real MadridKerroin 2,80

Kauden ensimmäinen El Clásico

Lauantaina 28. lokakuuta kello 17.15 alkaen pelataan jälleen yksi El Clásico, kun joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen La Ligassa koittaa. Legendaarinen espanjanlaisten jättiläisten kohtaaminen pelataan tällä kertaa Barcelonan väliaikaisella kotikentällä Estadio Olí󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿­mpicolla.

Viimeksi joukkueet kohtasivat ystävyysottelussa heinäkuussa, jonka Barcelona vei nimiinsä 3-0. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kilpailullisesti ruhtinaalliset viisi kertaa, kun tavallisten sarjapelien lisäksi joukkueet pelasivat Super Cupin finaalin ja kohtasivat kaksiosaisessa Copa del Rey -välierässä. La Liga -ottelut menivät 1-1, Super Cupin finaalin Barcelona voitti. Copa del Rey -välierien voitot menivät myös 1-1, mutta koska Real murskasi toisessa osaottelussa vihollisensa peräti 4-0, meni Real tuosta jatkoon ja voittikin lopulta pokaalin.

Tämänkertaiseen El Clasicoon tuo hieman lisämaustetta se, että se pelataan Barcelonan väliaikaisella kotikentällä Estadio Olí󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿­mpicolla, legendaarisen Camp Noun ollessa remontissa. Barca pelaa erikoisissa The Rolling Stones -paidoissa Spotifyn kanssa solmitun yhteistyön takia.

El Clásico historiaa

FC Barcelona sekä Real Madrid ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kilpailuisissa otteluissa yhteensä 254 kertaa. Real Madrid on voittanut otteluista 102, Barcelona 100 ja 52 kertaa joukkueet ovat pelanneet tasan. Historian valossa kokonaistilanne on siis tasainen, ja samaa voidaan sanoa maalisuhteesta, joka on Realin hyväksi 424-415.

Tällaisissa tulisissa taistelupareissa on usein se ominaisuus, että on mahdotonta sanoa, millainen ottelun kuvasta tulee. Välillä on nähty pitkiä runsasmaalisten otteluiden putkia, toisinaan taas useampi vähämaalinen vääntö putkeen. Miten tällä kertaa?

Real Madrid - Barcelona: Maalimäärä joukkueet yhteensä

Yli 2,5Kerroin 1,61
Alle 2,5Kerroin 2,40
Yli 3,5Kerroin 2,50
Alle 3,5Kerroin 1,55

Peli-ideoita voi etsiä myös kulmapotkuista, paitsioista ja monista muista seikoista vedonlyöntisivuilla.

El Clásicot täynnä suuria tunteita

El Clásico on Espanjan kahden suurimman joukkueen kohtaaminen, ja se näkyy tietenkin myös pelikentällä, jossa tunteet pääsevät joskus kuumenemaan. Näissä otteluissa ei nimittäin yleensä varoituksilta ja taklauksilta vältytä! Edellisessä kolmessa El Clásicossa on jaettu yhteensä peräti 26 keltaista lappua.

El Clásicoiden suurin herra ja hidalgo korttikisassa on Real Madridin Sergio Ramos, joka on katsonut punaista korttia silmästä silmään peräti viisi kertaa tässä otteluparissa. Ramos ei kuitenkaan ole enää Messin ja Ronaldon tavoin mukana El Clasico ottelussa. Kuka ottaa uuden pahiksen roolin tässä espanjalaisjättien kaksinkamppailussa? Entä nähdäänkö pelissä ehkä rangaistuspotku?

El Clásico Live Stream

Suomessa La Ligan televisiontioikeudet omistaa C More eli nykyinen MTV Katsomo.

Vedonlyöntisivujen livestreamien kautta Clasicoa ei enää pääse näkemään.

Kauden muut El Clásicot

Seuraava El Clasico tämän jälkeen pelataan sunnuntaina 21. huhtikuuta 2024 kello 18.30. Tuolloin joukkueet mittelevät vastavuoroisesti Rellun kotikentällä Bernabeulla.

Tuoreimmat artikkelit

Päivitetty viimeksi: 26. maaliskuuta 2024
arajuuri Suomi Ukraina
Päivitetty viimeksi: 19. maaliskuuta 2024