Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Real Madrid - Barcelona 21.4. - Los Blancos selvä suosikki kauden viimeiseen El Clásicoon

El Clasico vedonlyönti

Real Madrid ja FC Barcelona kohtaavat joka vuosi vähintään kaksi kertaa yhdessä maailman suurimmista urheilutapahtumista, El Clásicossa. Miten päättyy kauden viimeinen kohtaaminen? Kuva: Aflo Co. Ltd. / Alamy Stock Photo

Real Madrid - Barcelona su 21.4. klo 22.00
Real MadridKerroin 1,75Bethard
TasapeliKerroin 4,20posido
BarcelonaKerroin 4,59pinnacle

Kauden viimeinen El Clásico

Sunnuntaina 21. huhtikuuta 2024 kello 22 alkaa jälleen yksi El Clásico Real Madridin ja Barcelonan välillä. Kyseessä on kauden viimeinen jättiläisten kohtaaminen, joka on La Ligan sarjapeli kauden lähestyessä loppuaan. Tällä kertaa pelataan Real Madridin kotistadionilla Estadio Santiago Bernabéulla.

Vahvan Real Madridin mestaruus on Clásicon alla viittä vaille varma. Se johtaa sarjaa 78 pisteellä, siinä missä Blaugranalla niitä on 70, ja maaliero on huimasti parempi. Barcalla on mestaruuteen aivan seitinohuet mahdollisuudet, mutta päivänselvää on se, että tästä pelistä se tarvitsisi kolme pistettä.

Edelliset kohtaamiset

Viimeksi joukkueet kohtasivat Espanjan Super Cupin finaalissa, jonka Los Blancos vei nimiinsä 4-1, hattutempun vain reiluun puoleen tuntiin taituroineen Vinicius Juniorin maalien siivittäminä. Barcelonalta maalinteossa onnistui Lewandowski ja Realin viimeisestä maalista vastasi Rodrygo. Tuo peli pelattiin neutraalikentällä King Saud University Stadiumilla Riadissa Saudi-Arabiassa.

Edellinen sarjapeli joukkueiden välillä pelattiin viime lokakuun lopussa, tuolloin Barcan väliaikaisella stadionilla Estadio Olimpicolla. Barcelonan Gündoğan aloitti maalinteon jo kuudennella minuutilla, mutta vierasjoukkue tuli toisella jaksolla ohi Jude Bellinghamin maaleilla.

Kaiken kaikkiaan keskinäisissä peleissä ovat joukkueet menneet melko tasatahtia, ja kummallakin on vuorotellen ollut vahvoja aikoja. Nyt Real Madrid on vienyt kolme viimeistä kilpailullista ottelua, mitä puolestaan edelsi Barcelonan kolmen ottelun voittoputki!

El Clásicon historia on pitkä ja tasainen

FC Barcelona sekä Real Madrid ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kilpailuisissa otteluissa yhteensä 256 kertaa. Real Madrid on voittanut otteluista 104, Barcelona 100 ja 52 kertaa joukkueet ovat pelanneet tasan. Historian valossa kokonaistilanne on siis tasainen, ja samaa voidaan sanoa maalisuhteesta, joka on Realin hyväksi 430-417.

Tällaisissa tulisissa taistelupareissa on usein se ominaisuus, että on mahdotonta sanoa, millainen ottelun kuvasta tulee. Välillä on nähty pitkiä runsasmaalisten otteluiden putkia, toisinaan taas useampi vähämaalinen vääntö putkeen. Miten tällä kertaa?

Real Madrid - Barcelona: Maalimäärä

Real Madrid - Barcelona: Maalimäärä
Yli 2,5 maaliaKerroin 1,591pinnacle
Alle 2,5 maaliaKerroin 2,60posido
Yli 3,5 maaliaKerroin 2,40Bethard
Alle 3,5 maaliaKerroin 1,613pinnacle

Peli-ideoita voi etsiä myös kulmapotkuista, paitsioista ja monista muista seikoista vedonlyöntisivuilla.

El Clásicot täynnä suuria tunteita

El Clásico on Espanjan kahden suurimman joukkueen kohtaaminen, ja se näkyy tietenkin myös pelikentällä, jossa tunteet pääsevät joskus kuumenemaan. Näissä otteluissa ei nimittäin yleensä varoituksilta ja taklauksilta vältytä! Jälleen viime aikojen kohtaamisissa on nähty lukuisia lappuja, jopa punaisia kortteja sekä pilkkuja.

El Clásicoiden suurin herra ja hidalgo korttikisassa on Real Madridin Sergio Ramos, joka on katsonut punaista korttia silmästä silmään peräti viisi kertaa tässä otteluparissa. Ramos ei kuitenkaan ole enää Messin ja Ronaldon tavoin mukana El Clasico -ottelussa. Kuka ottaa uuden pahiksen roolin tässä espanjalaisjättien kaksinkamppailussa? Entä nähdäänkö pelissä ehkä rangaistuspotku?

El Clásico: Televisiointi & livestream

Suomessa La Ligan televisiontioikeudet omistaa C More eli nykyinen MTV Katsomo.

Vedonlyöntisivujen livestreamien kautta Clasicoa ei enää pääse näkemään, eikä VL:n toimituksella ole tietoa myöskään VPN:n kautta katsottavista lähetyksistä.

Seuraava El Clásico

Tämä on La Ligan sarjakauden viimeinen Clásico, eivätkä joukkueet tällä kaudella kohtaa muissakaan kilpailuissa. Toisinaan ne voivat kohdata muun muassa Copa del Reyssä, kuten viime kaudella, tai jopa eurokentillä, mikä ei tänä vuonna ole mahdollista Barcelonan pudottua Mestarien liigasta.

Joukkueiden seuraava kohtaaminen on silti jo tiedossa, nimittäin ne ottavat yhteen ystävyysottelun merkeissä elokuun alussa 2024 Meadowlands Stadiumilla. Ystävyysottelut eivät toki yhtä paljon suurta yleisöä kiinnosta, mutta voidaanhan siinäkin jo valaa hieman pohjaa tulevan kauden 2024-25 kohtaamisiin!