NFL: Cincinnati Bengals - Houston Texans

Su 12.11. | klo 20:00 | NFL | CINCINNATI BENGALS - HOUSTON TEXANS

Kohde sulkeutuu: 12.11.2023 20:00


Cincinnati kohti kärkeä


Cincinnati Bengals nousee, mutta turhan paljon se antoi alkukauden surkeudessa etumatkaa muille. Bengals on edelleen NFL:n AFC:n pohjoislohkon viimeinen, mutta sekä Pittsburghilla ja Clevelandilla on Cincyn tavoin viisi voittoa. Baltimore on kärjessä seitsemällä voitolla.

Houston on ACF:n etelälohkossa kakkosena neljällä voitolla, mutta tiukkaa on sielläkin. Jacksonville on ykkösenä kuudella voitolla ja Tennessee viimeinen kolmella voitolla.

Bengalsilla on nyt alla neljän voiton putki. Nurin ovat menneet Arizona, Seattle, San Francisco ja viimeksi Buffalo. ESPN:n power rankingissa Bengals on jo hilannut itsensä seitsemänneksi, ja se on aivan oikein, kun sekä Niners että Bills ovat menneet nurin.
Houston on mennyt viime kierrokset tasaisella voitto-tappio-voitto -tahdilla. Viimeksi se voitti Tampa Bayn pisteiloittelussa 39-37. ESPN:n rankkauksessa Houston on sijalla 17.

Houston Texansilla menee oikeastaan aika mukavasti. Se on viime kaudet ollut ankea joukkue. Viime kaudella se voitti kolme matsia ja kahdella edeltävällä neljä kummallakin.
Viime draftissa Texans otti kakkosvarauksena QB CJ Stroudin ja hänen kanssaan homma on alkanut toimia nopeammin kuin kukaan odottikaan. Viime viikolla Stroud paukutti viisi maalia ja NFL:n rookie-ennätyksen 470 jaardia.

Houstonillakin pallo liikkuu


Houstonilla on yksi NFL:n parhaita heittohyökkäyksiä. Koko hyökkäyksen osalta se on NFL:n tilastoissa sijalla yhdeksän, mutta juoksu on vasta tilastossa sijalla 27 ja heitto on sijalla neljä. Puolustuksessa Houston on liigassa 18. paras.

Bengalsin alkukausi meni pieleen QB Joe Burrowin jalkavamman vuoksi. Nyt Burrowilla peli kulkee, ja Bengals on taas finaalitasoa. Buffaloa vastaan Burrow heitti hyvät lukemat, 31/44, 348 jaardia ja kaksi maalia.
Cincyn tilastosijoitus nousee pikkuhiljaa. Nyt joukkue on hyökkäyksen listoilla sijalla 25 ja puolustuksessa sijalla 27, mutta ei näistä kannata välittää. Kuukauden päästä tilanne on toinen.

Bengals ilmoitti viikon loppupuolella, että laitahyökkääjä Ja'Marr Chase on epävarma tähän peliin selkävamman takia. Chase putosi kovaa selälleen Buffalo-pelissä. Burrow on selvästi palannut vanhaan kuntoonsa.
Houston antoi viime viikolla 37 pistettä Tampa Baylle, ja nyt joukkueella on ikävän paljon pelaajia sairastuvalla.


Tasoitus matsiin on 6.5 pistettä eli alle touchdownin. Kyllä sillä laitetaan kuumalle Bengalsille betsi. Arvio lopputuloksesta 30-20.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Bengals -6.5 @1.95

Huti
Nords Casino - Lue arvostelu

1.95

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.95

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.95

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.92

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan