NFL: Baltimore Ravens - Kansas City Chiefs

Su 28.1. | klo 22:00 | NFL | BALTIMORE RAVENS - KANSAS CITY CHIEFS

Kohde sulkeutuu: 28.01.2024 22:00


Kaksi NFL:n parasta pelinrakentajaa


Kansas City Chiefs on nyt kuudetta kertaa peräkkäin NFL:n AFC-konferenssin finaalissa. Kai KC on jonkinlainen NFL:n kuningas viimeisen vuosikymmenen ajalta.
Baltimore Ravens on nyt ensimmäistä kertaa AFC:n finaalin kotijoukkue, vaikka tämä onkin sille jo viides konferenssifinaali. Vetomarkkinoilla Ravens on neljän pisteen suosikki. Tässä on vastakkain kaksi liigan parasta pelinrakentajaa, KC:n Patrick Mahomes sekä Ravensin tämän kauden tuleva MVP-pelaaja Lamar Jackson.

Jos pyytäisi NFL-asiantuntijoita nimeämään koko liigan paras pelaaja, niin varmasti Mahomes tulisi saamaan eniten ääniä. Mutta jenkkifutis, jos mikä, on joukkuepeli. Jos Tom Brady olisi aikoinaan draftattu vaikka Cleveland Brownsiin, niin tuskin kukaan häntä enää muistelisi.
Mahomes, tai paremminkin Mahomesin Chiefs, on joka tapauksessa todellinen play offs -joukkue. Mahomes on pelannut 16 pudotuspeliä ja hävinnyt vain kolme. Kahdesti hän hävisi juuri Tom Bradyn Patriotsille ja kerran Cincinnati Bengalsille.

KC:n runkosarja oli hieman kuoppainen, mutta nyt play offseissa se on ollut kova. Viime kierroksella Buffalossa Mahomes heitti 215 jaardia ja kaksi maalia, Isaiah Pacheco juoksi 97 jaardia ja yhden maalin. TE Travis Kelce teki kaksi maalia.

KC:n kokemus alkaa näkyä. Mahomes ei ole tämän kauden pudotuspeleissä vielä heittänyt syötönkatkoa. Mahomes juoksee itse hyvin tarvittaessa pallon kanssa, eli kyllä häntä voi myös sanoa kaksoisuhka-QB:ksi.

Ravens Super Bowliin


KC:n laituriosasto on tällä kaudella ollut vaisu, mutta kyllä sen hyökkäyksen voi sanoa olevan tasapainoinen. Mahomes ja Kelce lienee koko NFL:n historian kovin QB-TE -kaksikko, ja juoksupeli kulkee hyvin Pachecon kanssa. Nuori laituri Rashee Rice on petrannut kauden mittaan.

Ravensin hyökkäys on täysin QB Jacksonin varassa. Heittopelin lisäksi Jackson on joukkueen paras etenijä juosten. Jackson heitti runkosarjassa keskimäärin 230 jaardia per matsi ja juoksi päälle reilut 51 jaardia per matsi. Tällä kaudella Ravensin syötönkatkot olivat vähissä, Jackson heitti vain 7 interceptionia. Viime viikon kierroksella Jackson heitti Houston Texansia vastaan kaksi maalia eikä katkoja, kun Baltimore pieksi Houstonin 34-10.
Jacksonin lisäksi palloa Ravensille kantavat kaksikko Justice Hill sekä Gus Edwards. Hill oli Houstonia vastaan parempi, mutta eiköhän heidän homma mene taas aika lailla puoliksi. Jacksonilla on hyvin kopinottajia, mutta Zay Flowers on kuitenkin laituriosaston ykkönen.
Ravensillakin on kova TE. Marc Andrews palaa tähän matsiin, hän on ollut nyt sivussa marraskuun puolivälistä.

Kummallakin on erinomainen puolustus. Päästetyissä jaardeissa Chiefs oli runkosarjan kakkonen ja Ravens kuutonen.
Baltimore on ollut tällä kaudella dominoiva joukkue, paljon enemmän kuin Chiefs. Ravens-hyökkäys voi olla KC:lle paha, Chiefs ei ole parhaimmillaan juoksua vastaan, ja Jackson voi päästä ottamaan paljon irtojaardeja. KC:n heittohyökkäys ei kaikesta huolimatta ole se, mikä se oli vielä viime kaudella.


Kertoimissa tuntuu olevan KC:lle plussaa sen play offs -kokemuksen ja aikaisemman menestyksen vuoksi. Ravens on kotonaan ja miksipä se nyt pelaisi kehnon matsin. Lapulle Ravens -4.


Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!


Bankonbet avasi ovensa vedonlyöjille 2022 ja tarjoaa pelien aloittamiseen muhkua tervetulobonusta.
Bankonbet: 100% talletusbonus 200€ asti

Pelivalintamme:

Ravens -4 @1.9

Huti
Nords Casino - Lue arvostelu

1.9

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.9

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.9

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.87

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan