MM-karsinnat: Kolumbia - Brasilia

Pe 17.11. | klo 02:00 | MM-karsinnat | KOLUMBIA - BRASILIA

Kohde sulkeutuu: 17.11.2023 02:00


Onko Brasilialla yhä vaihdelaatikko jumissa MM-karsinnoissa?


Kolumbia isännöi Brasiliaa MM-karsinnoissa Estadio Metropolitano Roberto Meléndezillä Barranquillassa. Kahdessa viimeisimmässä pelissään pisteitä menettänyt Brasilia on tälläkin kertaa kovassa paikassa, sillä Barranquillasta hyvin harva joukkue nappaa mukaansa ainakaan täyttä pistepottia ja nyt Fernando Dinizin ryhmästä on vieläpä tärkeitä miehiä sivussa.Néstor Lorenzon luotsaama Los Cafeteros ei ole vielä neljän kierroksen jälkeen hävinnyt, mutta kasassa on vasta yksi voitto, kun Venezuela kaadettiin pienellä marginaalilla avauskierroksella kotona. Tasurit taisteltiin Uruguayta, Chileä ja Ecuadoria vastaan. Defensiivisesti Los Cafeteros on erottunut erityisesti edukseen, kun omissa on kolissut vasta kahteen otteeseen – molemmat osumat tulivat Uruguayn pelaajien lapikkaista.

Lokakuun karsintaikkunassa Kolumbialla oli paljon poissaoloja alakerrassa, mutta nyt alkaa olla vähitellen miehistö terveiden kirjoissa. Poissa ovat tällä kertaa Juan Cuadrado, Santiago Arias ja Frank Fabra. Wilmar Barriosia ei myöskään valittu ja Jhon Arias kärsii pelikieltoa. Lorenzo ilmeisesti olisi juoksuttamassa viheriölle joukkonsa 3-5-2-muodossa. Kentälle voidaan odottaa syömähampaista ainakin James Rodríguezia sekä Luis Díazia.Brasilia on sen sijaan vaikuttanut todella hampaattomalta Dinizin väliaikaispiiskauksessa, mutta osasyynä tälle on loukkaantumiset. Toisaalta A Seleçaosta puhuttaessa on pakko myöntää joukkueen pelaamisen olevan jälleen varsin epäbrassimaista – peli-ilo vaikuttaa puuttuvan ja tämäkös syö aina Brasilian pelistä parasta terää. Uruguaylta tuli pataan viime kuussa ja myös Venezuela onnistui nappaamaan Brasilian kotipelistä shokkitasapelin.

Merkittävimmät poissaolijat Dinizin ryhmästä ovat Ederson, Danilo, Casemiro, Lucas Paquetá, Neymar sekä Richarlison. Hyökkäyspäässä ensimmäiset ”call-upinsa” saivat muun muassa João Pedro, Porton Pepê ja Real Madridiin lähitulevaisuudessa siirtyvä 17-vuotias Endrick. Casemiron ollessa sivussa Bruno Guimarãesin kaveriksi keskikentälle tulee Douglas Luiz, André tai Joelinton.

Kotikertoimista löytyi pelattavaa!Lapulle lähtee Kolumbiaa tasurivarmistuksella! Brasilialta puuttuu tärkeitä käänteentekeviä miehiä kokoonpanosta ja Kolumbia on kotiyleisönsä edessä vaikea voitettava. Brasilia tekee vielä takuulla näissä karsinnoissa pelillisen ryhtiliikkeen, mutta vielä saattaa jäädä vierasjoukkueella parhaat panokset piippuun ja Kolumbia kykenee haastamaan kertoimia tasaväkisemmin pisteistä.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Kolumbia +0 @2.45

Osuma
Galaksino - Lue arvostelu

2.45

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.35

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.35

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.28

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.28

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo