Liiga: KooKoo - Ilves

Ke 31.01.2024 | 18:30 | Liiga | KOOKOO - ILVES

Kohde sulkeutuu: 31.01.2024 18:30Liigassa kohtaavat KooKoo ja Ilves toisensa Lumon Areenassa keskiviikkona kello 18:30.

KooKoo löi jälkimmäisessä B2B-pelissä SaiPan Bounce Backilla


Olli Salon luotsaama KooKoo on tällä hetkellä Liigassa 12.ntena kerättyään 45 pelistä 60 pistettä maalisuhteella 129-129. Kouvolalaiset ovat voittaneet 12 kertaa varsinaisella peliajalla ja kymmenen kertaa jatkoilla/rankkareilla sekä hävinneet 19 kertaa varsinaisella peliajalla ja neljästi jatkoilla/rankkareilla.

KooKoo on tasapisteissä yhden sijan ylempänä olevan Sportin (60) kanssa kaksi pinnaa KalPan (62) takana sekä yhden pisteen JYPiä (59) edellä. Keskisuomalaisten takana luistelee vielä Liigan hännänhuipuista pelaajapajatsojaan tasaisesti tyhjentäneet Kerho (53) ja SaiPa (33).

KooKoo kohtasi viime viikonvaihteen B2B-peleissään Liigan hännänhuipun SaiPan kahdesti häviten ensin Sputnikille (2-1) Kisapuistossa ja ottaen sitten Bounce Backin lappeenrantalaisten kustannuksella Lumon Arenassa 4-3 jatkoilla (2-1, 1-2, 0-0, 1-0) viime lauantaina.

KooKoon riesana oli viime viikon kaikissa kolmessa pelissä JYP-matsi mukaanlukien tartuntataudit, mitkä verottivat sen rosteria kovalla kädellä. Tästä syystä yhdeksän pinnan budjetista jäätiin viisi ja jouduttiin tyytymään siis neljään, mikä olosuhteisiin nähden oli ihan tyydyttävä tulos ja sitä pitää kunnioittaa. Erityisesti hyökkääjistä Axel Ottossonin ja Ben Tardifin urakka oli epäinhimillinen ja pelkästään Jyväskylässä molemmille kirjattiin jääaikaa yli 20 minuuttia. Lainapelaajista hätiin saapuneet HIFK:n Kasper Lundell ja Tapparan Oskari Luoto rohmusivat heti pinnoja plakkareihinsa edellisen syöttäessä yhden ja jälkimmäisen kaksi osumaa jälkimmäisessä SaiPa-pelissä.
Tuossa kamppailussa Roni Karvinen vei ensin isännät 1-0 johtoon ylivoimalla avauserän kuudennella minuutilla, mutta Tardif toi jo 43 sekuntia myöhemmin KooKoon tasoihin Petter Emanuelssonin ja Eero Teräväisen syötöistä. Toni Suuronen vei vieraat 2-1 johtoon Lundellin ja Luodon esitöistä vain vajaata kahta minuuttia myöhemmin.

Toisessa erässä SaiPan avausmaalin syöttäjinä kunnostautuneet Otto Kivenmäki ensin ylivoimalla ja sitten Niklas Appelgren tasakentin käänsivät maaleillaan pelin hetkellisesti SaiPan 3-2 johdoksi, ennenkuin Miska Kukkonen toi vuorostaan KooKoon tasoihin Luodon ja Suurosen esitöistä.

Kun päätöserässä ei enää osumia nähty jouduttiin voittajaa lähteä jahtaamaan jatkoajalta, missä KooKoosta Charles Edouard D’Astous iski voittomaalin Ottossonin ja Linus Anderssonin syötöistä ylivoimalla.

Henri Kiviaho torjui 17/21 lättyä SaiPan maalissa, Nick Malik puolestaan KooKoon maalinsuulla 15/17 kiekkoa.

KooKoo piipahtaa heti jälkimmäisessä B2B-pelissä Pelicansin vieraana Isku Areenassa torstaina sekä kohtaa yhden välipäivän jälkeen vielä Jukurit kotonaan Lumon Areenassa lauantaina.
Hermostunut Ilves kaatoi hyvin latautuneen Kerhon jatkoilla


Antti Pennasen luotsaama liigakärki Ilves kaatoi Kerhon 3-2 jatkoilla (0-0, 1-1, 1-1, 1-0) Pohjantähti Areenassa tiistaina.

Maalittoman avauserän jälkeen Kerhon vei ensin 1-0 johtoon neljän vuoden tauon jälkeen ensimmäisen kotipelinsä Kerho-nutussa pelannut Miro Karjalainen, kun toinenkin erä oli ehtinyt jo yli puolivälin krouvin Eetu Tuulolan ja Axel Skinnarin esitöistä. Pirteästi pelannut Kerho oli julkaissut mediassa aiemmin päivällä tiedotteen, että se oli purkanut kokeneimmista pelaajistaan Markus Nenosen ja Antti Pihlströmin kanssa paikatakseen talouttaan pudotuspelien luisuessa koko ajan siltä ulottumattomiin. Kasper Lundell tuli vuokrasopparilla vastaavasti HIFK:sta loppukaudeksi Kerhoon. Ilves nousi erän lopussa tasoihin ylivoimalla Eemeli Suomen onnistuttua maalinteossa Matias Mäntykiven ja Sami Nikun syötöistä.

Päätöserässä Otto Latvala syötti heti avausminuutilla Simon Stranskyn läpiajoon eikä tsekki erehtynyt vieden Tupsukorvat 2-1 johtoon. Aleksi Mustonen toi Kerhon tasoihin Tuulolan ja Ossi Ikosen syötöistä tasoihin kolme minuuttia myöhemmin. Jatkoajan päätösminuutilla Adam Clendening maalasi ylivoimalla Petr Kodytekin syötöstä Ilveksen voittomaalin.

Sami Rajaniemi torjui Kerholle 30/33 limppua. Jakub Malek torjui puolestaan Ilvekselle 14/16 kumilaattaa.

Ilves on nyt kerännyt 47 pelistä 89 pistettä maalisuhteella 147-119. Se on voittanut varsinaisella peliajalla 25 kertaa ja neljästi jatkoilla/rankkareilla sekä hävinnyt 12 kertaa varsinaisella ja kuudesti jatkoilla/rankkareilla. Välimatkaa toiseksi nousseeseen Jukureihin (84) on viisi pistettä, mutta mikkeliläiset ovat pelanneet kaksi peliä Tupsukorvia vähemmän. Kolmanneksi pudonnut Tappara (82) on puolestaan pelannut neljä peliä paikallisvastustajaansa vähemmän.

Ilveksen neljän pelin härkäviikko jatkuu yhden välipäivän jälkeen tuplapeleillä Kärppiä vastaan kaksikon kohdatessa toisensa Nokia Arenassa perjantaina ja Oulun Energia Areenassa lauantaina.
KooKoon sairastuvalta ukot takaisin tositoimissa tuovat tulleessaan eväät voittoon


KooKoon saadessa ukkoja takaisin sairastuvalta sen pitäisi olla viime viikonvaihdetta paremmassa tikissä. Ilves kaatoi KooKoon Nokia Arenassa 4-2 ja Lumon Areenassa 4-0 marraskuussa sekä KooKoo puolestaan kävi kaatamassa Tupsukorvat Nokia Arenassa 4-0 joulukuussa. Tänään sillä on tilaisuus tasoittaa kauden voitot ja altavastaajan asemasta on helpompi ponnistaa härkäviikkoa pelaavaa Ilvestä vastaan!


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

KooKoo ML @2.22

Huti
XLBet - Lue arvostelu

2.22

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.2

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.2

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.2

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Maxxwin - Lue arvostelu

2.2

Maxxwin – Tuore tulokas kattavalla tarjonnalla Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä