Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

La Liga: Barcelona - Las Palmas

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 31.03 klo 0.00
Osuma
Alle 3,5 maalia
1.73Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.7250€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Ennen maaottelutaukoa pelinsä jossain määrin löytänyt Barcelona isännöi Estadi Olímpic Lluís Companysilla Las Palmasia lauantain La Liga-väännössä. Xavin ryhmän mestaruusjuna on vielä pysäkillä seisonnassa, kun matkaa Real Madridiin on kahdeksan pistettä. Las Palmasin sarjapaikka on sen sijaan jo käytännössä uusittu, kun García Pimientan miehistö on yhdentenätoista ja matkaa viivaan on reippaasti.

Barcelona sai etenkin puolustuspäätään kuntoon ennen maajoukkuepelejä. Atlético Madrid-vierasvoittoa edelsi 3-1-voitto kotona Napolista ja seuraavaksi kohdataan Mestarien liigassa PSG. Pokaaleihin on siis vielä realistinen sauma olemassa, mutta tämän vireen on nyt kestettävä ja rosterin on samalla pysyttävä terveenä.

Andreas Christensenin pelaaminen lauantaina on vielä epävarmaa, mutta Ronald Araújon ja Ferran Torresin pelikuntojen pitäisi riittää. Frenkie de Jong, Pedri, Gavi ja Alejandro Balde jatkavat lasaretissa. Fermín Lópezille tai Sergi Robertolle pitäisi olla vastuuta luvassa avauskokoonpanossa, etenkin jos Christenseniä ei voida käyttää pohjalla.

Las Palmas on ollut tämän kauden La Ligassa yksi suurimmista ylisuorittajista. Puolustuspää on pitänyt ihailtavalla tavalla, vaikka vastustajat ovat tilastojen valossa luoneet paljon maalipaikkoja. Ennen maaottelutaukoa Las Palmas pelasi viisi matsia putkeen ilman voittoa eli tuurit ovat hieman kääntyneet päälaelleen loistavan alkukauden jälkeen.

Sivussa vierailta ovat Barcelonasta lainalla oleva Julián Araújo sekä mahdollisesti Alberto Moleiro. Marvin Park lienee avauksessa hyökkäyksen vasemmalla laidalla, jos Moleiro ei ole pelikykyinen. Keskikentän pohjapaikalla on toinen iso kysymysmerkki avauksen suhteen, kun Enzo Loiodice, Maxi Perrone ja José Campaña kamppailevat yhdestä tontista.

Pääseekö Las Palmas maalintekoon laisinkaan?

Pienimaalisuuden puolesta lähtee ilman muuta peliä näillä kertoimilla. Las Palmasin vahvuudet ovat kirkkaalla marginaalilla puolustuspäässä ja maalinteko on tuottanut tällä sesongilla saarelaisille suuria tuskia. Barcelonan ei ole pakko järjestää murskajaisia eikä sellaisiin oikein kannata uskoa, kun sivussa on paljon luovaa osastoa keskisektorilta. Barcelonan puolustuspelaaminen on ollut myös tällä hetkellä terveenä olevalla koosteella aiempaa parempaa rakenteellisesti.

Alle 3,5 maalia
1.73Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.7250€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.722x10€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.7130€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.71100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!