Hiihdon maailmancup, Goms: miesten 20km (v)

Hiihdon maailmancup, Goms | miesten 20km massalähtö (v) | 27.1.2024 | 14:30

Kohde sulkeutuu: 28.01.2024 14:30


Hiihdon maailmancup jatkuu sunnutaina vapaan 20 kilometrin massalähdöllä. Lauantaina Gomsissa hiihdettiin vapaan sprintit, joka päättyi Johannes Hösflot Kläbon voittoon. Ranskan Lucas Chanavat laittoi hyvin kampoihin, mutta viimeisellä 100 metrillä norjalainen pyyhälsi ohi ja piti pintansa maaliin saakka. Kolmanneksi sijoittui norjalainen Håvard Solås TaugbölLatuprofiili


Huomisessa kisassa kierrätään 5 kilometrin latu neljään kertaan. Yhdelle kierrokselle kokonaisnousua kertyy 188 metriä. Viestin perusteella ladut ovat todella raskaat, eivätkä laskut kasaa yhtä paljon mitä muilla laduilla. Peesihyödyn merkitys on siis tavallista pienempi.

Hiihdon maailmancup, Goms: miesten 20km  (v)

Norjalaisten välinen otatus


Ennakkoon huominen vaikuttaa norjalaisten väliseltä otatukselta. Simen Hegstad Krüger, Harald Östberg Amundsen, Iver Tildheim Andersen ja Jan Thomas Jenssen ovat omissa arvioissani huomisen kisan suurimmat ennakkosuosikit. Kläbon, Mattis Stenshagenin, Pål Golbergin, Martin Löwström Nyengetin mahdollisuuksiin en usko huomisessa kisassa. Kläbo ja Golberg olisivat vahvoilla massakiritaistelussa, mutta raskaat ladut takaavat sen, että eroja tullaan näkemään.

Uskon, että viimeistään kolmannella tai neljännellä kierroksella porukka alkaa rakoilemaan ja kärkihiihtäjät tulevat irtoamaan pääjoukosta. Muiden maiden hiihtäjistä Friedrich Moch, Hugo Lapalus, Mika Vermeulen ja Jules Lapierre ovat potentiaalisia ehdokkaita TOP6:n joukkoon.


Peli-idea


Pelisuositus kohteeseen on Amundsenin TOP3-sijoitus. Norjalainen on huippuiskussa ja vapaa on miehelle hieman parempi hiihtotyyli. Amundsen pystyy pärjämään tässä kisassa riippumatta siitä millä taktiikalla muut lähtevät. Mikäli lähdetään pitämään kovaa matkavauhtia, niin norjalaishiihtäjä pystyy vastamaan tähän. Mikäli ratkaisut jäävät viimeiselle kilometrille ja loppusuoralle, niin siinäkin Amundsen on yksi parhaista.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Harald Östberg Amundsen TOP3 @1.5

Huti
Bethard - Lue arvostelu

1.5

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä