Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

F-liiga: Happee - Classic

Miro
Kirjoittanut:
Miro
F-Liiga vedonlyonti
Salibandyn vedonlyönti netissä - Ohjeet voitolliseen peliin
Tapahtuma päättynyt: To 21.03 klo 19.30
Huti
Happee +1,5
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.97200% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

F-liigan puolivälierissä Happee ja Classic kohtaavat neljännessä ottelussa. Happee onnistui kaventamaan otteluvoitot 2-1:een tiistaina Lempäälässä värikkäiden vaiheiden jälkeen. Pystyvätkö hirvet tasoittamaan ottelusarjan kotiluolassaan?

Happee otti jatkoaikavoiton - tunteet kuumenivat

Classicin ja Happeen välinen taisto Lempäälän Bläk Boksissa tiistaina ei jättänyt jännitystä puuttumaan. Vierasjoukkueen kannalta ottelun alku oli suotuisa, kun Eppu Suhannon laukaus kimpoili Classicin pelaajista omaan maaliin. Lisää vettä myllyyn erän puolivälissä heitti Markus Salmi, joka nopean hyökkäyksen päätteeksi iski numeroiksi 2-0. Happee meni vielä erän lopussa 3-0 johtoon Jami Mannisen komealla ylivoimaosumalla, josta lähdettiin erätauolle.

Tunteet kuumenivat ensimmäisen erän lopussa. Jo aiemmassa kohtaamisessa Jyväskylässä Happeen Markus Sipronen sekä Classicin Adam Hemerka ottivat yhteen pieniksi tansseiksi äityneessä kulmapainissa. Ensimmäisen erän lopussa Lempäälässä Hemerka iski pallon kanssa ohi viuhahtaneeseen Siproseen liian kovaa kiinni tehden samalla vaarallisen jalkakontaktin Siproseen. Tästä tuomittiin Hemerkalle pelirangaistus, ja myöhemmin kurinpito määräsi seuraavan ottelun huilattavaksi.

Toisen erän alussa nähtiin seuraava tilanne, kun Classicin Eetu Sikkinen puolestaan kampitti Happeen Markus Salmen. Tästä tempauksesta kurinpito mätkäisi kaksi ottelua pelikieltoa, joista toinen ottelu tuli todennäköisesti Sikkisen aiemman historian perusteella.Classic kuitenkin selvisi näistä tilanteista ottelussa ilman takaiskuja, ja aloitti väkevän rynnistyksen kohti tasalukemia. Toinen erä meni Classicin nimiin maalein 2-3, kun maalinteossa onnistuivat Eemeli Salin ja Eemeli Akola. Kolmannen erän alkajaisiksi Classic nousi tasoihin Sikkisen maalilla, ja meni hieman myöhemmin johtoon Aaro Helinin osumalla.

Näytti jo, että Classic nappaa tästäkin ottelusta voiton, kun hyvässä vireessä pudotuspeleissä ollut Oskari Heikkilä otti väkevän nousun ja naulasi pallon vastustamattomasti ohi Happeen maalivahti Pietari Jääskeläisen. Happee kuitenkin tuli kahden maalin takaa tasoihin ilman maalivahtia, ja ratkaisi voiton jatkoajalla Roni Laasosen toimesta ajassa 65:40.

Happeen paikka iskeä neljännessä ottelussa

Happee ei voitosta huolimattaan onnistunut vieläkään pelaamaan kovin ehjää 60-minuuttista, jos tarkastellaan asiaa siltä kannalta että otteluun mahtui lähes 40 minuutin maaliton jakso. Pelillisesti Happee on ollut kuitenkin pirteä ja näyttänyt, että heillä on kaikki eväät Classicin kaatamiseksi.

Hemerkan ja Sikkisen kärsiessä pelikiellosta joutuu Classic puljaamaan kokoonpanoaan neljänteen otteluun. Nyt on Happeella loistava paikka iskeä ottelusarja tasoihin, jonka vuoksi kotivoiton sekä erityisesti ottelun tasoituksen pelikohteet kiinnostavat. Pelivalinnaksi valikoituu Happeen voitto +1,5 maalin tasoituksella.

Happee +1,5
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.97200% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9725€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.