CHL: Pardubice - Ilves

Ti 21.11.2023 | 18.30 | CHL | PARDUBICE - ILVES

Kohde sulkeutuu: 21.11.2023 18:30


Etu tsekkiläisillä!


Pardubice ja Ilves kohtaavat Tiistaina CHL:n neljännesvälierien toisessa osassa. Avausosan jälkeen etu on isännillä, sillä Pardubice haki itselleen avausosasta voiton Nokia-areenalta numeroin 1-3. Avausosa oli tasainen ja ero joukkueiden välille tuli maalivahtipelaamisesta, Pardubicen maalia vartioinut tsekkikassari Roman Will oli loistava, kun taas Ilveksen maalinsuulla seisonut Jakub Malek ei ollut matsissa parhaimmillaan. Pisteiden valossa kentän ehdoton kuningas oli tehot 2+1 merkkauttanut hyökkääjä Lukas Radil.Pardubice tulee matsiin tappio niskassaan, kun se omassa sarjassaan koki tappion edellisellä kierroksella vieraskentällä Liberecille numeroin 2-3. Vaikka Pardubice voitti laukaukset maalia kohti ottelussa peräti 36-21, ei painostus riittänyt pistekantaan. Ilves sen sijaan pelasi viikonloppuna kaksi matsia, joista molemmista oli saldona voitto. Ensin perjantaina Ilves kaatoi Tampereen paikallistaistossa Tapparan jatkojen jälkeen numeroin 3-4 ja heti perään lauantaina se kaatoi Nokia-areenalla SaiPan numeroin 5-2. SaiPaa vastaan tehomiehenä matsissa hääräsi hatullisen maaleja mättänyt laituri Jani Nyman.
Vierailla maukas kerroin!


Vaikka Pardubicellä onkin otteluparissa etu, ei Ilvestä kannata laskea ulos vielä. Ilveksellä riittää laatu kääntämään ottelupari nimiinsä ja uskomme joukkueen tarjoavan vahvaa esitystä pöytään toisessa osassa. Ilveksen voitosta tarjoillaan lähes kolmosella alkavia kertoimia ja se on mielestämme oiva tarjous, kun ottaa huomioon kuinka vahvassa vireessä Ilves on ollut. Me luotamme tupsukorviin ja lyömme lapulle Ilveksen varsinaisen peliajan voiton.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

1X2: Ilves @2.95

Comeon! - Lue arvostelu

2.95

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.8

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.7

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys