Africa Cup of Nations: Senegal - Kamerun

Pe 19.1. | klo 19:00 | Africa Cup of Nations | SENEGAL - KAMERUN

Kohde sulkeutuu: 19.01.2024 19:00


Jatkuuko Senegalin voittokulku AFCONissa?


Viime Afrikan mestaruusturnauksen voittanut Senegal kohtaa samaisen turnauksen isäntämaan perjantaina Stade de Yamoussoukrolla C-lohkon ottelussa. Senegal voitti avauskierroksella Gambian kivuttomasti ja Kamerun jäi sen sijaan Guinean kanssa 1-1-tasatulokseen, vaikka Lannistumattomat leijonat sai pelata koko toisen puoliajan miehen ylivoimalla. Kamerunilla on tietysti vielä Gambia-ottelu päätöskierroksella, mutta tästä ottelusta olisi jo hyvä napata edes piste.Senegal sai tietysti myös pelata avauspelissään 45 minuuttia kymmentä miestä vastaan, kun Gambiakin sai avauspuolikkaalla suoran punaisen. Peli olikin suurelta osin tästä johtuen Terangan leijonien suvereenia näytöstä, joten ei Aliou Cissén ryhmää oikein tässä pelissä vielä testattu. Selvää kuitenkin on, että Senegal on perjantainakin selkeä ennakkosuosikki.

Senegalilta jatkavat sivussa Moussa Niakhaté sekä Youssouf Sabaly. Muilta osin Cisséllä pitäisi olla paras ryhmä käytettävissä. Vaihtoehtojahan piisaa etenkin hyökkäyspäähän, kun avausottelussakin oli varaa penkittää Iliman Ndiayén ja Nicolas Jacksonin kaltaisia pelimiehiä! Niakhatén puuttuessa Abdou Diallo voisi tulla toppariksi ja kenties Nampalys Mendy tai Cheikhou Kouyaté Diallon tilalle keskikentälle.


Kamerunin valmistautuminen tähän turnaukseen ei tietysti aivan optimaalinen ole ollut, kun loukkaantumisia on etenkin hyökkäyspäässä ja kemiapuolellakin on ollut hieman ongelmia valmennustiimin ja parin pelaajan välillä. Lisäksi André Onana sai jäädä vielä hetkeksi edustamaan Manchester Unitedia eli Guinea-peli jäi vielä Kamerunin ykköskassarilta väliin. Ilmeisesti tämäkään ei juuri ollut Rigobert Songin mieleen.

Onana on kuitenkin näillä näkymin torjuntatöissä perjantaina, joten Fabrice Ondoa väistyy penkille. Vincent Aboubakar ei ole vieläkään pelikykyinen, joten hyökkäyksestä puuttuu Lannistumattomien leijonien selkeä talismaani. Yläkolmikossa avaavat näillä näkymin Georges-Kévin NKoudou, Karl Toko Ekambi ja Frank Magri.

Terangan leijona karjuu vakuuttavammin!Lapulle lähtee tähän koitokseen Senegalia! Kamerunilla on hyökkäyspäässä turhankin vähän tulivoimaa ja muutenkin rosteri kalpenee selkeällä marginaalilla vastustajalle. Kamerun vaikuttaa vähän joukkueelta, jolla tekeminen voi taas kaatua kentän ulkopuoliseen sekoiluun – näinhän kävi jo osittain MM-kisoissakin.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1X2 Senegal @2.05

Osuma
Bethard - Lue arvostelu

2.05

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.05

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.05

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.96

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo