Africa Cup of Nations: Kap Verde - Etelä-Afrikka

La 3.2. | klo 22:00 | Africa Cup of Nations | KAP VERDE - ETELÄ-AFRIKKA

Kohde sulkeutuu: 03.02.2024 22:00


Kap Verde ja Etelä-Afrikka mittelevät paikasta AFCON-välieriin!


Afrikan mestaruusturnauksen viimeisessä puolivälieräottelussa kohtaavat Kap Verde ja Etelä-Afrikka Yamoussoukron stadionilla. Kap Verde on ollut turnauksen selkeä piristysruiske ja piskuinen saarivaltio on kellistänyt koviakin maita matkalla pudotuspeleihin. Etelä-Afrikalla on alla puolestaan huikea voitto Marokosta neljännesvälierissä. Lauantai-illan matsiin lähdetään ennakkoon hyvin tasaisista lähtökohdista.Kap Verden Sinihaiden kisaurakka käynnistyi mykistävän hyvällä esityksellä Ghanaa vastaan, minkä jälkeen voitettiin kivuttomasti Mosambik ja lohkovoittajan ominaisuudessa taisteltiin vielä Egyptiä vastaan tasapeli. Neljännesvälierissä Kap Verdellä kävi hyvä kaavio-onni, kun Mauritania asettui vastaan. Matsi oli Kap Verdeltä hyvä ja jatkopaikka ansaittiin ilman isompia mukinoita. Bubistan suojateilta on luonnistunut näissä karkeloissa maalinteko, sillä vastustajan verkkoja on venytetty jo peräti kahdeksasti.

Kap Verdellä pitäisi olla rosterin avainpelaajat kaikki pelikunnossa. Neljännesvälierissä avattiin hyökkäyskolmikolla, jossa oli Ryan Mendes, Bebé sekä tammikuun siirtoikkunassa Kreikkaan siirtynyt Jovane Cabral. Garry Rodrigues lienee supersubin roolissa lauantainakin.


Bafana Bafana sen sijaan aloitti turnauksen tappiolla Malia vastaan, mutta sittemmin on pelattu kolme peräkkäistä nollapeliä, kun Namibia, Tunisia ja viimeisimpänä Marokko jätettiin tyystin nuolemaan näppejään! Marokko-pelissä tosin tarvittiin myös reilusti onnea, kun Achraf Hakimin rankkari kimposi ylärimasta juoksuratojen puolelle. Hugo Broosin ryhmä on kuitenkin ollut nyt todella hyvä nimenomaan puolustuspäässä, mutta ei sentään Etelä-Afrikan alakerta ole aivan läpäisemättömältä vaikuttanut.

Broosin poppoo ei missään nimessä ole tämän turnauksen nimekkäin, mutta kun tiedetään suurimman osan rosterista pelaavan joko Mamelodi Sundownsissa tai Orlando Piratesissa, on yhtenäisyys aivan eri tasoilla kuin suurimmalla osalla tämän turnauksen joukkueista. Puolivälierään Etelä-Afrikka pääsee loistavasta terveystilanteesta ja avauskokoonpano lienee Marokko-peliin nähden identtinen.

Suosikin viitasta käydään kiivas vääntö!Lauantai-illan koitoksessa hypätään Bafana Bafanan vankkureihin. Ottelu on ennakkoon todella tasainen, mutta Etelä-Afrikan vahvaan puolustukseen on hieman enemmän luottoa. Kap Verde ei kuitenkaan hyvistä esityksistään huolimatta ole mikään ylikylän joukkue ja yllätysmomenttia ei enää varsinaisesti ole.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Etelä-Afrikka +0 @1.95

Fastbet - Lue arvostelu

1.95

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.94

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.94

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.9

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.89

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo