Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Tapparan mestaruusjuhlista tarjolla livestream

Tapparan mestaruusjuhlista tarjolla livestream

Torstaina järjestettäviin Tapparan mestaruusjuhliin on tulossa koko mestarijoukkueen lisäksi mukava kattaus esiintyjiä. Juhlat pystyt katsomaan koneeltasi suorana!

Tapparan mestaruusjuhlat järjestetään Tampereen Keskustorilla torstaina kello 18-20. Tapparan ja Tampereen kaupungin yhteistyössä järjestämään tapahtumaan saapuu esiintymään muun muassa hervantalainen Mansesteri, joka on tullut kiekkokansalle tutuksi Saravon Pekka-biisistään. Mestaruusjuhlissa esiintyvät lisäksi Rockwalli ja Jani Koskinen, sekä Popedasta tutut Pate Mustajärvi ja Costello Hautamäki.

Suurimmat ja odotetuimmat tähdet lavalla ovat kuitenkin Tapparan pelaajat, sekä Tampereelle 13 vuoden tauon jälkeen palannut Kanada-malja.

Torijuhlien jälkeen viralliset jatkot järjestetään Hullu Porossa, missä esiintyvät Poju, Sparkling Stars, sekä uudemman kerran Mansesteri-yhtye.

Mikäli et pääse tapahtumaan, niin juhlia voi seurata myös netin välityksellä. YLE:n tarjoaman suoran lähetyksen voit katsoa täältä.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert