Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Video: Jori Lehterä iski Vatasta rumasti poikittaisella mailalla!

vedonlyonti.com-Toimitus
Kirjoittanut:
Vedonlyonti.com Toimitus
Jori Lehtera

Anaheim Ducksin ja St. Louis Bluesin välisessä ottelussa tunteet kuumenivat, kun Ryan Kesler ja Vladimir Tarasenko ottivat yhteen. Kaiken keskellä Jori Lehterä ajoi kylmästi Sami Vatasta poikittaisella mailalla. Katso tilanne videolta!

Anaheim Ducks kohtasi kotonaan eilisyönä St. Louis Bluesin. Tunteet kuumenivat ottelun puolivälissä, kun Jori Lehterä taklattiin kovaa jään pintaan Ryan Keslerin toimesta. Lehterän ketjukaveri Vladimir Tarasenko ei pitkään katsellut Keslerin toimia, vaan haastoi tämän tappeluun lähes samantien. Peli vihellettiin poikki ja torikokous oli valmis.

Tilanteeseen tuli samantien muitakin pelaajia, mm. Ducksin suomalaispuolustaja Sami Vatanen. Jori Lehterä ei antanut Vatasen mennä keskeyttämään riitapukareiden tappelua ja antoi kylmästi poikittaista mailaa ja ajoi tämän päin laitaa. Tilanteesta annettiin jäähyjä vain Tarasenkolle ja Keslerille tappelemisesta.

Twitterissä levisikin nopeasti asiasta useita videoita. Olisiko tästä pitänyt antaa jäähy myös Lehterälle?

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert