Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Lebron James vapaille markkinoille

vedonlyonti.com-Toimitus
Kirjoittanut:
Vedonlyonti.com Toimitus
Lebron James vapaille markkinoille

NBA:n kiistaton supertähti Lebron James ei jatkanut optiotaan Cleveland Cavaliersin kanssa.

Lebron James on torjunut 21,6 miljoonan optionsa Cleveland Cavaliersin kanssa. Lebronin päätöstä on spekuloitu useita kuukausia ja päätös siirtyä vapaille markkinoille oli hyvin odotettu. Lebronin ei odoteta kuitenkaan vaihtavan joukkuetta ja on hyvin todennäköistä, että Cavaliers tarjoaa Lebronille uuden ja hieman rahakkaamman kahden vuoden sopimuksen. NBA:n palkkakaton odotetaan nousevan hieman, joten Lebronin uusi sopimus voi olla jopa yli 22M kautta kohti. Pelaajamarkkinat avautuvat Heinäkuun 1.päivä ja tehdyt sopimukset alkavat viikko tämän jälkeen Heinäkuun 8.päivä.

Lebron James oli kuluneella NBA-kaudella siipirikkoisen Cavaliersin kantava voima. Hän johdatti joukkueensa NBA:n finaaliin asti. Cavaliers ja Lebron hävisivät kuitenkin finaalisarjan Golden State Warriorsille luvuin 4-2. Finaalisarjassa Lebron teki hurjat tehot 35,8 pisteen, 8,8 syötön ja 13,8 levypallon keskiarvolla.

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
Utah liittyy NHL:ään
Päivitetty viimeksi: 21. huhtikuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert