Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Pelaaja pyysi TV-toimittajaa treffeille suorassa lähetyksessä - sai sakot

Pelaaja pyysi TV-toimittajaa treffeille suorassa lähetyksessä - sai sakot

Suorassa lähetyksessä, kesken pelin, suoritettu treffipyyntö yllätti naistoimittajan täysin. Kiusaantuneista ilmeistä päätellen treffejä ei ole luvassa. Kriketti-ammattilainen, Chris Gayle, pahoitteli tilannetta jälkikäteen.

Australialaisessa West Indiansissa pelaava Chris Gayle sai treffikutsustaan Big Bash Liigalta 10000 dollarin sakot, siitäkin huolimatta, että Gayle pyysi treffikutsuaan anteeksi häntä haastatelleelta toimittajalta, Mel McLaughlinilta.

"Toivottavasti voitamme pelin, minkä jälkeen voimme mennä juomaan drinkit", Gayle sanoi McLaughinille suorassa lähetyksessä. Toimittajan vaivaantuneen ilmeen huomattuaan Gayle lisäsi; "älä punastu, beibi."

BBL:n johtaja, Anthony Everard sanoi Gaylen käytöksen olleen epäkunnioittavaa ja täysin hyväksymätöntä. McLaughin puolestaan kommentoi niin suuttuneensa, kuin järkyttyneensäkin tilanteesta.

Gayle sanoi, että heitto oli täysi vitsi ja pahoitteli tilannetta:

"Se oli vain vitsi. Viihdettä suorassa lähetyksessä, mikä lähti käsistä. Ei ollut tarkoitus olla hyökkäävä tai epäkunnioittava. Jos Mel tunsi niin, niin pyydän anteeksi."

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert