Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Conor McGregorin comeback lähestyy - tekoäly ennustaa vaikeuksia!

mcgregor-chandler

Irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor tekee näillä näkymin paluun UFC-kehään kesäkuussa Las Vegasissa Michael Chandleria vastaan. Simulaatio matsista lupaa McGregorille kovaa iltapuhdetta. (Kuva: Alamy)

McGregor vs Chandler kesäkuussa Las Vegasissa

Vapaaottelutähti Conor McGregorin paluu lähestyy. Irlantilainen paljasti kohtaavansa seuraavaksi yhdysvaltalaisen Michael Chandlerin 29. kesäkuuta Las Vegasissa osana International Fight Week-tapahtumaa. McGregorin edellinen ottelu UFC-häkissä on tappio Dustin Poirierille vuodelta 2021, jolloin mies myös mursi jalkansa ja jäi pitkälle sairauslomalle.

Nyt McGregor on ollut täysin terve jo yli vuoden. Paluuta kehään on kuitenkin pitkittänyt myös osallistumattomuus Yhdysvaltain antidopingjärjestö Usadan testausohjelmaan. Virallisesti paluuottelua ei vielä ole ainakaan UFC-pomo Dana Whiten toimesta vahvistettu, mutta se lienee vain ajan kysymys.

McGregorin ottelupaljastuksen yllättävintä antia oli kenties se, että matsi Chandleria vastaan ilmoitettiin käytävän välisarjassa. Tämä on huomattavasti yli McGregorin aiemman optimaalisen painon, muistetaanhan mies parhaiten UFC:n höyhen- ja kevyensarjan mestarina. Myös vastustaja Chandler on taustaltaan kevytsarjalainen.

UFC-vedonlyönti on nykyisin supersuosittua ja tähänkin vielä vahvistamattomaan otteluun jo muutama vedonlyöntisivusto tarjoaa voittajakertoimia. Chandler näyttäisi lähtevän otteluun ainakin vedonvälittäjien mielestä melko selvänä suosikkina.

McGregor vs Chandler 29.6.2024 - voittajakertoimet

Conor McGregorKerroin 2,45
Michael ChandlerKerroin 1,53

UFC 5-simulaatio ei lupaa hyvää McGregorille

MMA-fanit ovat luonnollisesti tulevasta matsista innoissaan. Eräs lajin YouTube-vaikuttaja valjasti keinoälyn töihin ja simuloi ottelun EA Sportsin UFC 5-videopelissä. Tekoäly ennakoi matsista Chandlerin näytöstä.

Chandler hallitsi ottelun alkua erityisesti huippuluokan mattotaidoillaan. Lopetus oli lähellä jo avauserässä, mutta McGregor selvisi tuosta vielä takaisin jaloilleen. Toisen erän alkajaisiksi McGregor tarjoili legendaarista "lentävää polveaan" ja osui myös muutaman kerran lujaa Chandleria vartaloon, mutta löysi lopulta itsensä jälleen matosta.

Hurja loppu tarjoili kovia iskuja puolin ja toisin, mutta lopulta Chandler pudotti vastustajansa valtavalla oikean käden pommilla. Virtuaaliympäristössä kunnian supermatsin tuomarina toimimiseen saanut Herb Dean lopetti ottelun McGregorin maatessa valot pois matossa.

Aika näyttää, kuinka hyvin tekoäly tällä kertaa ennustaa todellisia tapahtumia. Voit katsoa UFC 5-simulaation tulevasta ottelusta alta.

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
Utah liittyy NHL:ään
Päivitetty viimeksi: 21. huhtikuuta 2024
Pena
Kirjoittanut: Pena
Sports Expert
Kaikki palloilu kiinnostaa, mutta vedot lähtee yleensä ison yleisön keskuudessa hieman vähemmän tunnettuihin lajeihin, kuten snookeriin ja golffiin. Myös NFL ja NBA ovat lähellä sydäntä. Näistä löytyykin säännöllisesti mukavia pelikohteita. Vihjaushistoriaa on viitisen vuotta. Housut jalassa ja panostaso kunnossa niin hyvä tulee.