Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NBA joukkue jätti tähtipelaajansa bussista

nba

Atlanta Hawksille kävi erikoinen Detroitissa vierasottelun jälkeen, kun he unohtivat yhden parhaista pelaajistaan ulos bussista.

Atlanta Hawks pelasi lauantaina 27.3 vierasottelun Detroit Pistonsia vastaan Detroitissa. Ottelu oli vierasjoukkueen suvereenia hallintaa ja Hawks haki voiton numeroin 95-112.

Vierasjoukkueen yhtenä kirkkaimpana tähtenä toimi jälleen joukkueen point guard Jeff Teague. Teague pussitti 12 pistettä ja keräsi myös 12 koriin johtanutta syöttöä. Hyvän pelinsä ansiosta kuitenkin hänen joukkueensa ilmeisesti unohti hänet Palace of Auburn Hillsin areenalle. Teague oli bongattu Hawksin bussin lähdön jälkeen vielä areenalla, ilmeisesti pizzalaatikko kädessään.

Atlanta Hawks pelaa seuraavan ottelunsa maanantaina Chicagossa. Toivottavasti joukkue kävi hakemassa pelintekijänsä takaisin bussiin.

Tuoreimmat uutiset

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert