Spinanga tuplaa ensitalletuksen 200€ asti uusille vedonlyöjille!

Spinanga tuplaa ensitalletuksen 200€ asti uusille vedonlyöjille!
Vedonlyöntiuutuus Spinanga tarjoaa kilpailukykyisen tervetuliaisbonuksen uusille veikkaajille.
Spinanga myöntää uusille pelaajille oikein mukavan tavan aloittaa vedonlyönti sivustolla: ensitalletus tuplataan 200€ asti! Kyseessä on siis 100% talletusbonus, jonka maksimisumma on 200€. Mukaan pääsee vähintään jo 20€ depolla. Huomaa, että ennen bonuksen saamista sinun on kierrätettävä alkuperäinen oikean rahan talletuksesi kerran minimikertoimella 1,50, minkä jälkeen vasta saat bonuksen käyttöön.

Bonusehdot ovat keskitason kaliiperia. Kierrätysvaatimus on 5x (T+B), mikä tarkoittaa sitä, että sekä talletussumma että bonussuma on kierrätettävä viisi kertaa vedonlyönnissä. Vaikkapa sadan euron talletuksella tämä tarkoittaisi siis tuhannen euron kierrätystä, ennen kuin rahat muuttuvat riihikuivaksi käteiseksi.

Muita ehtoja ovat 50 euron maksimipanos sekä 30 päivän voimassaoloaika. Lisäksi vedoilla on minimikerroin, joka on single-vedoissa 2,00 ja yhdistelmävedoissa 1,50 per kohde.

Lue myös: Spinanga arvostelu

Hyppää Spinangan pyörteisiin

+Säännöt ja ehdot


  1. Minimitalletus 20€
  2. Ollakseen oikeutettu bonukseen pelaajan täytyy kierrättää ensimmäisen talletuksen koko määrä vähintään kerran kertoimella, joka on vähintään 1,50. Kaikkien vetojen on ratkettava.
  3. Neteller- ja Skrill-talletukset eivät ole mukana
  4. Maksimibonus 200€
  5. Kierrätysvaatimus 5x (T+B)
  6. Minimikerroin 1,50/2,00
  7. Maksimipanos 50€
  8. Voimassa 30 päivää
  9. Yleiset säännöt ja ehdot voimassa
  10. Ehtoja voidaan muuttaa