Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Boomerang Bet tarjoaa ison ensidepon tuplauksen!

Thor
Kirjoittanut:
Thor

Boomerang Bet on tyylikäs vedonlyöntiuutuus Antillephone N.V -operaattorilta. Pelikohteet eivät lopu sivustolla veikkaajilta kesken, kuten eivät myöskään tarjoukset.

Lue myös: Boomerang Bet arvostelu

Tervetuliaisbonus on myös luonnollisesti tarjolla. Boomerang Bet tuplaa uusien pelaajien ensitalletuksen aina 200 euroon saakka! Bonus toimii niin, että kun teet ensimmäisen talletuksesi (20-200 €), sinun pitää kierrättää se kerran vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50. Kun kohteet ovat ratkenneet, bonus lisätään pelitilille!

Tämän jälkeen itse bonus pitää kierrättää kierrätysehdolla 5x (T+B). Minimikerroin on 2,00 single-kohteissa ja 1,50 per kohde yhdistelmissä. Maksimipanos on 50 €, aikaa 30 päivää.

Pelionnea!

Thor
Kirjoittanut: Thor
Sports Expert
Voitettu euro on kaksin verroin niin makia kuin tienattu euro. Niitä on tavoiteltu jo 18-vuotissyntymäpäivästä asti, tai vähän aiemmastakin jos ihan rehellisiä ollaan. Lajeista lähimpänä sydäntä ovat vähemmän persoonalliset jääkiekko ja jalkapallo, mutta välillä tulee kokeiltua milloin mitäkin. Esimekiksi sulkapalloa, jossa otan haasteita vastaan myös kentän puolella.