Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Egyptin aarteiden pariin Scarabetillä 100 % bonuksen turvin

Thor
Kirjoittanut:
Thor

Uusi vedonlyöntisivu Scarabet tarjoaa pelaajille betsitarjousten klassikkoa, 100 % talletusbonusta 100 € asti eli ensitalletuksen tuplausta. Bonusehdot ovat tutut sen sisarsivustoilta. Kierrätysvaatimus on 5x (T+B), ja jokaiselta kupongilta tulee löytyä ainakin yksi kohde vähintään kertoimella 1,50.

Kierrätystä rajoittaa muutamat erikoisehdot, joita ovat kierrättäminen ainoastaan jääkiekossa, jalkapallossa, koripallossa ja tenniksessä. Tasoitus ja DNB-vedot eivät edistä kierrätystä.

Ei kuitenkaan siinä vielä kaikki. Verovapaa suomenkielinen Egypti-henkinen sivusto tarjoaa toisena vaihtoehtona tervetuliaisbonukseksi myös kierrätysvapaata 25 € ilmaisvetoa! Jos siis kierrätys ei nappaa, se on hyvä vaihtoehto. Ilmaisvedossa pitää huomata maksimikerroin, joka on 5.00 sekä samat laji- ja vetomuotorajoitukset kuin edellä.

Thor
Kirjoittanut: Thor
Sports Expert
Voitettu euro on kaksin verroin niin makia kuin tienattu euro. Niitä on tavoiteltu jo 18-vuotissyntymäpäivästä asti, tai vähän aiemmastakin jos ihan rehellisiä ollaan. Lajeista lähimpänä sydäntä ovat vähemmän persoonalliset jääkiekko ja jalkapallo, mutta välillä tulee kokeiltua milloin mitäkin. Esimekiksi sulkapalloa, jossa otan haasteita vastaan myös kentän puolella.