Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Vain meiltä! Verovapaa MaxxWin-uutuussivu tuplaa ensitalletuksen jopa 250€ saakka

Thor
Kirjoittanut:
Thor
maxxwin bonus 2024

Maxxwin tarjoaa uusille pelaajille vedonlyöntiin entistäkin houkuttavaa etua.

Nyt kannattaa tutustua viime vuoden puolella avattuun uutuussivustoon nimeltä Maxxwin! Tämä MGA-pläjäys tarjoaa uusille veikkaajille VL:n kautta liittymällä yksinoikeudella nyt erinomaista etua, ensitalletuksen tuplaus 250€ asti, kun talletat vähintään 20€. Kyseessä on tämän hetken suurin 100% talletusbonus vedonlyöntiin!

Kierrätysvaatimus bonuksella on 5x (T+B). Muitakin etuja siihen liittyy, nimittäin kierrätys etenee ainoastaan jalkapallo-, tennis- ja koripallokohteissa. Lisäksi tasoitus- ja DNB-vedot on kielletty. Jokaisella kupongilla pitää kierrättäessä olla vähintään yksi kohde, jonka kerroin on minimissään 1,50, mutta tämä ehto on helposti kuitattu! Aikaa kierrätykseen on 30 päivää.

Käytössä on myös maksimivoitto, joka on 20x bonussummaan nähden. Toisin sanoen 250 euron maksimisummalla 5 000 euroa olisi se maksimiraja, jota suurempaa kotiutusta ei voi tehdä.

Kyseessä on myös niin sanottu non-sticky-bonus, joka on pelaajien keskuudessa arvostettu ominaisuus. Se tarkoittaa sitä, että voit jo ennen bonuksen kierrätyksen loppuun saamista kotiuttaa omat rahasi ja niillä saadut voitot, mistä voi olla hyötyä, jos osut isommin omalla rahallasi. Tällöin kuitenkin menetät bonuksen ja sillä saadut voitot. Ei muuta kuin käärimään hihat ja kierrätyshommiin!

Säännöt ja ehdot

  1. Minimitalletus saadaksesi 100% tervetulobonuksen 250€ asti on 20€.
  2. Maksimipanos bonuksen ollessa aktiivisena on arvoltaan sama kuin ensitalletuksen arvo.
  3. Vedonlyönnin tervetulobonuksen kierrätysvaatimus on 5x kokonaissumma (talletus ja bonus), ennen kuin varat voi kotiuttaa.
  4. Vain single- ja yhdistelmävedot lasketaan.
  5. Vetojen pitää sisältää vähintään yksi valinta kertoimella 1.50 tai suurempi. Vetoja, joiden kerroin on vähemmän kuin 1.50, ei huomioida, ja pidätämme oikeuden mitätöidä tällaiset vedot ja niillä saadut voitot.
  6. Vain jalkapallo-, koripallo- ja tennisvedot lasketaan kierrätykseen. Tasoitus- ja DNB-vedot eivät edistä kierrätystä, ja pidätämme oikeuden mitätöidä tällaiset vedot ja niillä saadut voitot.
  7. Kun bonus on aktivoitu, kierrätys pitää suorittaa 30 päivän kuluessa. Muutoin bonus ja sillä saadut voitot menetetään.
  8. Bonuksen ollessa aktiivinen oikean rahan saldoa käytetään ennen bonussaldoa.
  9. Yleiset säännöt ja ehdot voimassa
  10. Ehtoja voidaan muuttaa

Thor
Kirjoittanut: Thor
Sports Expert
Voitettu euro on kaksin verroin niin makia kuin tienattu euro. Niitä on tavoiteltu jo 18-vuotissyntymäpäivästä asti, tai vähän aiemmastakin jos ihan rehellisiä ollaan. Lajeista lähimpänä sydäntä ovat vähemmän persoonalliset jääkiekko ja jalkapallo, mutta välillä tulee kokeiltua milloin mitäkin. Esimekiksi sulkapalloa, jossa otan haasteita vastaan myös kentän puolella.