Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Novibetille talletusbonus ja ilmaisveto samaan rahaan vain meiltä!

Thor
Kirjoittanut:
Thor
Novibetille talletusbonus ja ilmaisveto samaan rahaan vain meiltä!

Perinteikäs MGA-sivusto Novibet tarjoaa VL:n lukijoille mainiota etua vedonlyöntiin.

Oletko jo törmännyt vuonna 2010 perustettuun verovapaaseen MGA-kasinoon ja -vedonlyöntisivuun nimeltä Novibet? Tämä pelihuone ei ole mikään keltanokka vaan tarjoaa hyvän pelikokemuksen kokemuksella, unohtamatta laajaa bonustarjontaa, kilpailukykyisiä kertoimia ja nopeita maksuja.

Nyt VL:n lukijoille Novibet tarjoaa parannettua tervetulobonusta, johon kuuluu ensitalletuksen tuplaus 100€ asti ja päälle vielä 20€ ilmaisveto! Tätä ei kannata ohittaa.

Huomioithan vain bonusehdot, joihin kuuluu joitakin rajoituksia. Talletusbonusta kierrättäessä esimerkiksi on kielletty viihde- ja politiikkavedot, tasoitusvedot sekä jalkapallon Draw No Bet -vedot. Kierrätys on 5x (T+B) ja minimikerroin 1,50 per kohde. Muuten ehdot ovat varsin tavalliset, mutta kannattaa ne lukaista vielä sivuilta.

Lue myös: Novibet arvostelu

Säännöt ja ehdot

  1. Minimitalletus 10€
  2. Talletusbonuksen kierrätysvaatimus 5x (T+B)
  3. Minimikerroin 1,50 per kohde
  4. Ei tasoitus-, DNB-, politiikka- ja viihdevetoja
  5. Voimassa 30 päivää
  6. Yleiset säännöt ja ehdot voimassa
  7. Ehtoja voidaan muuttaa

Thor
Kirjoittanut: Thor
Sports Expert
Voitettu euro on kaksin verroin niin makia kuin tienattu euro. Niitä on tavoiteltu jo 18-vuotissyntymäpäivästä asti, tai vähän aiemmastakin jos ihan rehellisiä ollaan. Lajeista lähimpänä sydäntä ovat vähemmän persoonalliset jääkiekko ja jalkapallo, mutta välillä tulee kokeiltua milloin mitäkin. Esimekiksi sulkapalloa, jossa otan haasteita vastaan myös kentän puolella.