Sons of Betsiltä 150€ ensitalletusbonus vedonlyöntiin

Sons of Betsiltä 150€ ensitalletusbonus vedonlyöntiin
Sons of Bets tarjoaa uusille pelaajille jopa 150€ bonusta veikkaamisen aloittamiseen.
Sons of Slots on vuonna 2020 perustettu nettikasino ja Sons of Bets on sen mainio vedonlyöntipuoli! Lue Vedonlyonti.comin arvostelusta kaikki tarpeellinen tästä pelihuoneesta.

Uusille pelaajille tarjolla olevasta tervetuliaisbonuksesta halusimme kertoa vielä erikseen, nimittäin sivusto tarjoaa mukavaa kannustinta uusille pelaajille. Kyseessä on ensitalletuksen tuplaus 150€ saakka eli 100% talletusbonus. Mukaan pääsee kun tallettaa vähintään parikymppiä.

Bonusehdot ovat kohtuulliset. Kierrätysvaatimus on 5x (T+B) ja aikaa tähän 30 päivää. Jokaisella kupongilla on kierrättäessä oltava vähintäänkin yksi kohde kertoimella 1,50.

Hieman hankalampia ehtoja ovat laji- ja bonustyyppirajoitukset. Voit siis iskeä vedon vain jalkapallo-, jääkiekko-, koripallo- ja tenniskohteisiin, kun bonus on aktiivinen. Lisäksi tasoitus- ja DNB (Draw No Bet) -vetoja ei voi asettaa bonuksen kanssa. Otatko silti haasteen vastaan?

Lunasta 150€ bonus

+Säännöt ja ehdot


  1. Minimitalletus 30€
  2. Maksimipanos sama kuin talletussumma
  3. Kierrätysvaatimus 5x (T+B)
  4. Kupongilla oltava ainakin yksi kohde vähintään kertoimella 1,50
  5. Vain jalkapalloa, koripalloa, jääkiekkoa ja tennistä koskevat vedot otetaan huomioon. Handicap- tai Draw-no Bet -vetoja ei oteta huomioon, ja sivustolla on oikeus mitätöidä tällaiset vedot ja pidättää kaikki voitot niistä.
  6. Voimassa 30 päivää
  7. Yleiset säännöt ja ehdot voimassa
  8. Ehtoja voidaan muuttaa