Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Talleta €25 astu kohti kunniaa ja nappaa 100% bonus

Thor
Kirjoittanut:
Thor
slotshammer tarjous

Vuoden 2024 uutuussivusto Slotshammer täräyttää uusille pelaajille ensitalletuksen tuplauksen.

Slotshammer on uusi vuonna 2024 avattu vedonlyöntisivusto. Se on ehdottomasti alkuvuoden valovoimaisin uutuussivusto joka on noussut VL:n lukijoitten suursuosikiksi heti lanseerauksena jälkeen! Voit itse kurkistaa ja päätellä mikä tässä bookerissa käyttäjiä niin viehettää :)
Slotshammerin bonuksena uusille pelaajille on vanha tuttu: 100% talletusbonus 100€ asti. Talleta 100€, pelikassasi nousee 200€ tasolle! Mukaan pääsee 25€ talletuksella.

Bonusehdot ovat tutut monelta Slotshammerin sisarsivulta. Niihin kuuluu 5x (T+B) kierrätysvaatimus sekä laji- ja vetomuotorajoitukset: kierrätys vain jalkapallossa, jääkiekossa, tenniksessä, koripallossa ja lentopallossa, ei kuitenkaan tasoitus- ja DNB-kohteissa. Kupongilla on oltava kierrättäessä ainakin yksi kohde vähintään 1,50 kertoimella, ja maksimipanos on 50% myönnetyn bonuksen koosta. Voimassa 30 päivää.

Slotshammer tarjoaa värikkään paketin, johon kuuluvat muun muassa Pay N Play -vaihtoehto maksamiseen, laaja pelitarjonta ja useita voitokkaita vedonlyöntiominaisuuksia, kuten bore draw bonus. Lue lisää arvostelustamme.

Säännöt ja ehdot

  1. Minimitalletus 25€
  2. Talletusbonuksen kierrätysvaatimus 5x (T+B)
  3. Kupongilla ainakin yksi kohde vähintään 1,50 kertoimella
  4. Kierrätys vain jalkapallossa, jääkiekossa, tenniksessä, koripallossa ja lentopallossa
  5. Ei tasoitus- ja DNB-vetoja
  6. Voimassa 30 päivää
  7. Yleiset säännöt ja ehdot voimassa
  8. Ehtoja voidaan muuttaa

Thor
Kirjoittanut: Thor
Sports Expert
Voitettu euro on kaksin verroin niin makia kuin tienattu euro. Niitä on tavoiteltu jo 18-vuotissyntymäpäivästä asti, tai vähän aiemmastakin jos ihan rehellisiä ollaan. Lajeista lähimpänä sydäntä ovat vähemmän persoonalliset jääkiekko ja jalkapallo, mutta välillä tulee kokeiltua milloin mitäkin. Esimekiksi sulkapalloa, jossa otan haasteita vastaan myös kentän puolella.