Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

BetNFlix tarjoaa valinnanvaraa bonuksen lunastajille!

Thor
Kirjoittanut:
Thor

Uusi vedonlyöntisivusto BetNFlix tarjoaa veikkaajille valinnan vaikeutta: ensitalletuksen tuplaus vai kierrätysvapaa ilmaisveto?

BetNFlix on uusi vuonna 2023 avattu nettikasino ja vedonlyöntisivusto.

Uusia pelaajia houkutellaan normaaliin tapaan tervetuliaisbonuksella, mutta tällä kertaa niitä löytyy kaksi, joista jokainen voi valita omansa. Ensimmäinen vaihtoehto on 100% talletusbonus eli ensitalletuksen tuplaus, jonka maksimiarvo on 100€. Toinen vaihtoehto on kierrätysvapaa ilmaisveto maksimiarvoltaan 25€.

Mikä on näiden kahden erilaisen bonuksen juju? Talletusbonus täytyy tietysti kierrättää, kierrätysvaatimuksen ollessa 5x (T+B). Ilmaisveto puolestaan on kierrätysvapaa, eli sillä saadut voitot voi saman tien nostaa kotiin tai jatkaa niillä pelaamista. Se vain tulee ilmaisvedon kohdalla muistaa, että panosta ei enää sisällytetä voittoihin, ja maksimikerroin on 5,00.

Molempia bonusmuotoja koskevat samat rajoitukset: lajeina käyvät niin talletusbonuksen kierrätyksessä kuin ilmaisvedon käytössä ainoastaan jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo ja tennis. Lisäksi molemmissa tapauksissa tasoitukset ovat kielletty samoin kuin tasapeli ei vetoa -vetotyyppi. Sekä kierrätyksessä että ilmaisvedon käytössä kupongilla pitää olla ainakin yksi kohde minimikertoimella 1,50.

Vedonlyöntibonuksen valintaa voi miettiä myös siltä kannalta, mikä oman talletuksen suuruus olisi ilman bonusta. Jos talletuksen suuruus olisi joka tapauksessa hieman suurempi, voi talletusbonus olla parempi vaihtoehto, koska sen avulla myös euromääräinen etu on isompi. Jos puolestaan ensitalletuksesi olisi joka tapauksessa vain noin parinkympin luokkaa, ilmaisveto voi olla parempi, niin vältät kierrättämisen.

Säännöt ja ehdot

  1. Minimitalletus 25€ (Pay N Play -maksutavalla 20€)
  2. Ilmaisvedon maksimiarvo 25€ (Pay N Play -maksutavalla 20€)
  3. Talletusbonuksen maksimiarvo 100€
  4. Maksimikerroin ilmaisvedolla 5,00
  5. Sallitut lajit kierrätyksessä ja ilmaisvedossa jalkapallo-, jääkiekko-, koripallo-, lentopallo- ja tenniskohteisiin
  6. Kielletyt vetomuodot kierrätyksessä ja ilmaisvedossa tasoitus- ja draw no bet -kohteet
  7. Kupongilla yksi kohde vähintään kertoimella 1,50
  8. Voimassa 30 päivää
  9. Yleiset säännöt ja ehdot voimassa
  10. Ehtoja voidaan muuttaa

Thor
Kirjoittanut: Thor
Sports Expert
Voitettu euro on kaksin verroin niin makia kuin tienattu euro. Niitä on tavoiteltu jo 18-vuotissyntymäpäivästä asti, tai vähän aiemmastakin jos ihan rehellisiä ollaan. Lajeista lähimpänä sydäntä ovat vähemmän persoonalliset jääkiekko ja jalkapallo, mutta välillä tulee kokeiltua milloin mitäkin. Esimekiksi sulkapalloa, jossa otan haasteita vastaan myös kentän puolella.