BetNFlix tarjoaa valinnanvaraa bonuksen lunastajille!

BetNFlix tarjoaa valinnanvaraa bonuksen lunastajille!
Uusi vedonlyöntisivusto BetNFlix tarjoaa veikkaajille valinnan vaikeutta: ensitalletuksen tuplaus vai kierrätysvapaa ilmaisveto?
BetNFlix on uusi vuonna 2023 avattu nettikasino ja vedonlyöntisivusto.

Uusia pelaajia houkutellaan normaaliin tapaan tervetuliaisbonuksella, mutta tällä kertaa niitä löytyy kaksi, joista jokainen voi valita omansa. Ensimmäinen vaihtoehto on 100% talletusbonus eli ensitalletuksen tuplaus, jonka maksimiarvo on 100€. Toinen vaihtoehto on kierrätysvapaa ilmaisveto maksimiarvoltaan 25€.

Mikä on näiden kahden erilaisen bonuksen juju? Talletusbonus täytyy tietysti kierrättää, kierrätysvaatimuksen ollessa 5x (T+B). Ilmaisveto puolestaan on kierrätysvapaa, eli sillä saadut voitot voi saman tien nostaa kotiin tai jatkaa niillä pelaamista. Se vain tulee ilmaisvedon kohdalla muistaa, että panosta ei enää sisällytetä voittoihin, ja maksimikerroin on 5,00.

Molempia bonusmuotoja koskevat samat rajoitukset: lajeina käyvät niin talletusbonuksen kierrätyksessä kuin ilmaisvedon käytössä ainoastaan jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo ja tennis. Lisäksi molemmissa tapauksissa tasoitukset ovat kielletty samoin kuin tasapeli ei vetoa -vetotyyppi. Sekä kierrätyksessä että ilmaisvedon käytössä kupongilla pitää olla ainakin yksi kohde minimikertoimella 1,50.

Vedonlyöntibonuksen valintaa voi miettiä myös siltä kannalta, mikä oman talletuksen suuruus olisi ilman bonusta. Jos talletuksen suuruus olisi joka tapauksessa hieman suurempi, voi talletusbonus olla parempi vaihtoehto, koska sen avulla myös euromääräinen etu on isompi. Jos puolestaan ensitalletuksesi olisi joka tapauksessa vain noin parinkympin luokkaa, ilmaisveto voi olla parempi, niin vältät kierrättämisen.

Valitse bonuksesi!

+Säännöt ja ehdot


  1. Minimitalletus 25€ (Pay N Play -maksutavalla 20€)
  2. Ilmaisvedon maksimiarvo 25€ (Pay N Play -maksutavalla 20€)
  3. Talletusbonuksen maksimiarvo 100€
  4. Maksimikerroin ilmaisvedolla 5,00
  5. Sallitut lajit kierrätyksessä ja ilmaisvedossa jalkapallo-, jääkiekko-, koripallo-, lentopallo- ja tenniskohteisiin
  6. Kielletyt vetomuodot kierrätyksessä ja ilmaisvedossa tasoitus- ja draw no bet -kohteet
  7. Kupongilla yksi kohde vähintään kertoimella 1,50
  8. Voimassa 30 päivää
  9. Yleiset säännöt ja ehdot voimassa
  10. Ehtoja voidaan muuttaa