Putous 2023: Hahmot, kertoimet & vedonlyönti

Putous hullaannuttaa vuonna 2023 jo 15. kerran. Mikä on vedonlyönnin tilanne tämänkertaisessa hahmokilpailussa?

Putous 2023 – Uusi kausi, uudet hahmot


Putous tulee taas! Suomalaisten suosikkiohjelma jaksaa porskuttaa edelleen, sillä tammikuussa 2023 alkoi jo 15. tuotantokausi. Kansa ja betsaajat viihtyvät jälleen seitsemän ennennäkemättömän hahmon parissa, joiden takana ovat suosikkinäyttelijät ja uudemmat tulokkaat Aku Sipola, Linda Wiklund, Ushma Olava, Joonas Kääriäinen, Mikko Töyssy ja Juuso "Köpi" Kallio. Uutena juontajana aloitti Niina Lahtinen.

Putous tulee MTV3-kanavalta lauantaisin kello 19.30-21.

Katso mainosspotista kaikki ohjelmassa tutuksi tulevat komediakasvot:Putous-hahmot 2023


Putous-formaatissa kaikilla näyttelijöillä on hahmo, joista osalla on myös hahmon huumorin kannalta keskeinen hokema. Hahmoja on vain kuusi, mikä on vähemmän kuin ikinä aiemmin.

Ainoat edellisiltä kausilta jatkavat näyttelijät ovat Sipola ja Töyssy, muut ovat uusia kasvoja tässä ohjelmassa.

Näyttelijä
Hahmo
Hokema
Aku Sipola
Long Johnson
Long time, no Johnson! / Uskomazing!
Linda Wiklund
Misu Läntine
Ei täl vaan tois pual Töölöö
Ushma Olava
Mursu
Eiks o!
Joonas Kääriäinen
Esteri Vakkilainen
Näin on ¨näkemykset
Mikko Töyssy
Cissa Häkkinen
Keksiä, raksuja ja rock ‘n’ rollia! / Kyllä kehrää
Juuso "Köpi" Kallio
Kari Mutanen
Tärkeint o et kaikki käy suihkusPutous Vedonlyönti 2023


Normaalisti Putous-hahmojen menestyksestä on voinut lyödä myös vetoa. Tällä hetkellä Putous-kertoimet ovat kuitenkin kiven alla, eikä niitä vielä löydy uudelle kaudelle. VL selvittää asiaa ja päivittää tälle sivulle, jos kertoimet saadaan.

Viime vuonna vedonlyöntisivustot olivat hyvin kartalla Putous-vedonlyönnistä, ja heti avausjakson jälkeen kaksi pienintä kerrointa lopulta olivatkin kaksi suosituinta hahmoa. Voittajan ja toiseksi tulleen hahmon Mr Green arvioivat kuitenkin väärin päin, kun heidän suosikkinaan ollut Hannu Gandhi tuli toiseksi ja puolestaan Kaisla Sose vei voiton.

Putous Äänestys


Yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkiaan jaksojen ajan. Jokaisen jakson päätteeksi järjestetään Putous-äänestys, joka pudottaa yhden hahmon pois hahmokilpailusta. Viimeisessä jaksossa kruunataan Putous 2023 voittaja.
Putous 2023: Hahmot, kertoimet & vedonlyönti