Vakiovihje: Vakio 1 lauantaina 10.02.2024

Lauantain Vakio 1-kierroksen kohteet koostuvat totuttuun tapaan brittifutiksesta! Peliaika päättyy perinteisesti lauantaina klo 16.58 | 10.02.2024 | 16.58
Kohde sulkeutuu: 10.02.2024 16:58

1. Liverpool - Burnley


Jürgen Kloppin luotsaaman Liverpoolin ja Burnleyn kohtaamisessa ei ennakkosuosikista ole epäselvyyttä. Liverpool on peliprosenteissa kotonaan yli 80% suosikki ja ihan ansaitusti, sillä niin valtava tasoero joukkueiden välillä on. Liverpool on koko sarjan piikkipaikalla, kun taas Burnley on onnistunut pelaamastaan 23 ottelusta voittamaan vain kolme. Liverpool tulee ottelun nimiinsä viemään, eikä tässä avauskohteessa ole aihetta merkkejä sen suuremmin kuluttaa.

Tulos: 12. Tottenham - Brighton


Valioliigassa viidentenä ja kahdeksantena olevat Tottenham ja Brighton vääntävät tärkeistä pisteistä. Kumpikin joukkueista on mukana taistossa europaikoista, eikä pistemenetyksiin suuremmin ole varaa. Tottenham on pelannut neljä viimeisintä sarjamatsiaan ilman tappioita, kun taas Brighton katkaisi voitottomien sarjaotteluiden putken edellisellä kierroksella kaataessa Crystal Palacen. On äärimmäisen vaikea kuvitella Brightonin onnistuvan nykyvireessään olevaa Tottenhamia voittamaan, emmekä me vierasvoittoa lapulle pelaakkaan. Tottenham on matsissa suosikki, mutta varmistelemme kotivoiton tasapelillä.

Tulos: 1X3. Fulham - Bournemouth


Fulhamin ja Bournemouthin välinen kohtaaminen on äärimmäisen kiharainen. Joukkueet ovat sarjassa perätysten sijoilla 12 ja 13, eikä piste-eroakaan ole vieraiden hyväksi kuin yksi piste. Suurta eroa ei löydy myöskään joukkueiden formista, sillä kumpikin näistä jengeistä on pelannut kaksi viimeisintä kohtaamistaan tasan. Tasapeli on hyvin todennäköinen tässäkin ottelussa, sillä niin tasaisesta parivaljakosta on kyse. Lähdemmekin rohkeasti hakemaan tästä alemman keskikastin kohtaamisesta osumaa tasapelillä!

Tulos: X4. Wolverhampton - Brentford


Sarjassa kymmenentenä oleva Wolves on äitynyt hyvään vireeseen, sillä se on edellisestä yhdeksästä ottelustaan hävinnyt vain yhden. Brentford sen sijaan on hävinnyt kaksi viimeisintä matsiaan ja on luisunut sarjataulukossa jo sijalle 15. Wolves on nykyformissaan vieraita selvästi parempi joukkue ja saa matsiin itselleen myös kotiedun. Emme lähde tässä matsissa merkkejä kuluttamaan, vaan nappaamme loistovireisen kotijoukkueen varmaksi lapullemme.

Tulos: 15. Luton - Sheffield U


Luton on alkanut taistella sarjapaikkansa puolesta tosissaan, sillä se on kuudesta edellisestä sarjaottelustaan hävinnyt vain yhden. Kaikki kilpailut kun lasketaan mukaan, niin se on pelannut nyt kuusi viimeisintä otteluaan ilman tappiota. Vierailija Sheffield U sen sijaan ui syvissä vesissä, joukkue on pelannut seitsemän viimeisintä sarjaotteluaan ilman voittoa. Lutonille avautuu tässä matsissa oiva tilanne kasvattaa pistepottiaan, sillä niin umpisurkeasta joukkueesta on sarjajumbo Sheffieldistä puhuttaessa kyse. Luton on ottelussa kotonaan valtava suosikki, emmekä me lähde sitä kyseenalaistamaan, vaan lyömme vahvavireisen kotijoukkueen varmaksi lapulle.

Tulos: 16. Nottingham - Newcastle


Nottinghamilla on valtava haaste edessään, kun vastaan tulee europaikoista taisteleva Newcastle. Nottingham on pelannut neljä viimeisintä otteluaan voitoitta, kun taas Newcastle on suvantovaiheen jälkeen osoittanut jälleen heräilyn merkkejä. Vieraat ovat viidestä viimeisimmästä ottelustaan hävinneet vain yhden ja voittaneet kolme. Newcastle on perustasoltaan selvästi isäntiä parempi joukkue ja uskomme sen myös näkyvän kentällä. Newcastle on peliprosenteissa karvan verran alle 50% suosikki ja myös me allekirjoitamme tämän, emme kuluta merkkejä vaan lyömme vieraat varmaksi.

Tulos: 27. Watford - Leicester


Watfordin kone yskähtelee pahassa paikassa, sillä joukkue on vain muutaman pisteen päässä nousukarsintapaikoista, mutta voitot karttavat joukkuetta. Isännät ovat nyt pelanneet viisi matsia putkeen ilman voittoa, eikä sitä ole tästäkään matsista luvassa. Vastassa Watfordilla on ylivoimaisesti sarjan paras joukkue Leicester, joka porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Tasoero joukkueiden välillä on suuri, emmekä jaksa uskoa alavireisen kotijoukkueen yllätykseen. Leicester on perustasoltaan niin paljon isäntiä parempi joukkue, ettemme näe syytä ylimääräisten merkkien pelaamiselle vaan varma vierasvoitto lapulle.

Tulos: 28. Sunderland - Plymouth


Sunderland on kavunnut taistelemaan jopa nousukarsintapaikoista, kun taas Plymouth on sementoinut paikkansa keskikastissa. Isännät ovat yhden pisteen päässä nousukarsintapaikoista ja tähän kun lisätään kotijoukkueen nousujohteinen vire, niin tiedä vaikka Sunderlandissa keväällä pelattaisiin nousukarsintoja. Plymouthilla piste-eroa alaspäin putoamisviivaan on kahdeksan pistettä, joten suhteellisen turvallinen fiilis vieraillakin niiltä osin on. Sunderland on tällä kaudella osoittanut olevansa varteenotettava haastaja kärkikahinoissa ja onkin Plymouhtia selvästi perustasoltaan parempi. Sunderland on kotipelaamisessa sarjan kärkipäätä, mutta Plymouthin vieraspelaaminen on Championshipin kolmanneksi huonointa. Sunderlandilla on siis ottelussa valtava etu kotikentällää, emmekä usko että joukkue jättää tätä mahdollisuutta käyttämättä vaan nappaa itselleen tärkeät kolme pistettä.

Tulos: 19. Southampton - Huddersfield


Vaikka Huddersfield onkin parantanut otteitaan roimasti, niin silti Southamptonia vastaan vieraissa pelaaminen on liian suuri vuori sille kiivettäväksi. Southampton tulee matsiin sarjan toiselta sijalta, mutta sillä ei ole pistemenetyksiin varaa, sillä saalistajat ovat vain pisteen päässä isännistä. Huddersfield sen sijaan on kohonnut jo pois putoajan paikalta, mutta työ ei todellakaan ole vielä ohi. Southampton on kotonaan valtava suosikki, se on paremmassa vireessä mitä vieraat ja myös materiaaliltaan selvästi edellä. Kotijoukkue varmaksi.

Tulos: 110. QPR - Norwich C


Sarjapaikkansa puolesta kiivasta taistoa käyvä QPR saa vieraakseen nousukarsinnoista haaveilevan Norwichin. QPR tulee matsiin sarjataulukon sijalta 22 ja piste-eroa putoamisviivan paremmalle puolelle on kolme pistettä. Norwich sen sijaan on sarjassa yhdeksäntenä, mutta nousukarsintapaikoille joukkueella on piste-eroa vain pisteen verran. Kotijoukkue on piristynyt mukavasti, sillä kolmesta edellisestä sarjamatsista se on saalistanut itselleen kaksi voittoa ja tasurin. Norwich on samassa ajassa voittanut kaksi peliä ja hävinnyt kertaalleen. Norwich on perustasoltaan edellä, mutta QPR:n kotietu tasoittaa puntteja merkittävästi. Tämän kohteen pelaaminen on hankalaa, siksi kulutammekin säästöön jääneitä merkkejä ja pelaamme kohteen läpi.

Tulos: 1X211. Middlesbrough - Bristol C


Marcus Forssin edustama Middlesbrough kaipaa pisteitä kun se saa vieraakseen Bristol Cityn. Middlesbrough on kuluvalla kaudella ollut pettymys, sillä joukkue löytyy sarjataulukosta vasta sijalta 12, kolme pistettä vieraiden edellä. Piste-ero nousukarsintapaikoille isännillä on kuitenkin vain neljä pistettä, joten kaikki on vielä mahdollista. Isännät ovat kolmesta edellisestä sarjamatsistaan pelannut kahdesti tasan ja voittanut kerran, kun taas vieraat ovat samassa ajassa pelannut kaksi tasan ja hävinnyt kertaalleen. Middlesbrough on siis perustasoltaan ja formiltaan vieraita edellä, mutta tasapelin uhka roikkuu vahvasti ilmassa. Pelaamme lapullemme tasapelin, jonka varmistelemme kotivoitolla.

Tulos: 1X12. Hull - Swansea


Championshipissä kuudentena keikkuva Hull saa vieraakseen alemmasssa keskikastissa majailevan Swansean. Hull on ehkä hieman yllättäenkin mukana vielä nousukarsintataistossa, eikä ihme, onhan joukkue pelannut tämän kauden ajan hyvää futista. Hull tulee matsiin hakemaan itselleen kolmatta perättäistä voittoa, kun taas Swansea hakee katkaisua neljän ottelun mittaiselle tappioputkelleen. Hullilla on matsissa kotietu ja tulee otteluun myös paremmassa vireessä, emmekä jaksa millään uskoa vieraiden tässä ottelussa pystyvän pisteeseenkään tarraamaan. Hull lähtee varmaksi lapulle.

Tulos: 113. Cardiff C - Preston


Cardiffin ja Prestonin välinen kohtaaminen lukeutuu kierroksen kiharaisimpiin vääntöihin. Joukkueet ovat sarjan keskikastissa vain parin pisteen päässä toisistaan, eikä joukkueiden virystiloissakaan suurta eroa ole suuntaan eikä toiseen. Kumpikin joukkue tulee matsiin voitot takataskussaan, eikä materiaalieroa ole kummankaan hyväksi suuremmin. Kulutamme tähän viimeiseen kohteeseen säästöön jääneitä merkkejä ja pelaamme kohteen läpi, eli kaikki mahdolliset lopputulokset kelpaavat.

Tulos: 1X2
Vakio 1 10.02.2024 koko kierros:


1: 1
2: 1X
3: X
4: 1
5: 1
6: 2
7: 2
8: 1
9: 1
10: 1X2
11: 1X
12: 1
13: 1X2

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto