Valioliiga: Wolves - Tottenham

La 11.11. | klo 14:30 | Valioliiga | WOLVES - TOTTENHAM

Kohde sulkeutuu: 11.11.2023 14:30


Siipirikkoinen Tottenham matkustaa lauantaina nälkäisten Susien luolaan!


Valioliigan kärkipaikan Manchester Citylle menettänyt Tottenham kohtaa seuraavaksi Wolvesin Molineuxilla lauantaina kierroksen ensimmäisessä ottelussa. Spurs hävisi maanantaina Chelsealle ja tuloksen ohella jobinpostia satoi reilunpuoleisesti muutenkin Ange Postecogloun postilaatikkoon. Haavoittaako Gary O’Neilin susilauma seuraavaksi Spursia?Wolves on lauantain koitokseen lähdetäessä neljäntenätoista, mikä ei ole kovin valtava yllätys odotuksiin nähden. Huonomminkin voisi olla, kun tiedetään millaisia sekoiluja Wolvesin taustalla nähtiin kauden alla. Viime viikonloppuna koettiin Sheffield Unitedin vieraana kovia, kun Blades nappasi lisäajan rankkariosumalla täyden pistepotin. Tätä ennen O’Neilin poppoo ei hävinnytkään neljään otteluun.

Wolvesilta on sivussa lauantaina Joe Hodge, Pedro Neto sekä Hugo Bueno. Neto on tästä kolmikosta tietysti merkittävin poissaolija, kun mietitään joukkueen hyökkäyspeliä. Hwang Hee-chan on ollut kovassa formissa, mutta myös eteläkorealaisen tehot hieman kärsivät, kun Neton kaltainen pelimies on sivussa.Maanantaina pelatusta Lontoon derbystä ei totisesti jäänyt tapahtumia puuttumaan. Tottenham otti lukua Chelsealta 1-4-lukemin ja Postecogloun pelisapluunan pahimpia heikkouksia pääsi Chelsea hyödyntämään kahden miehen ylivoimalla mielin määrin, kun Spurs jatkoi todella korkealla linjalla pelaamista vielä vajaallakin ja Chelsea tuli tästä läpi kahta kättä heiluttaen. Isossa kuvassa Spurs ei vaikuta joukkueelta, joka tulisi mestaruudesta kamppailemaan, mutta viihdettä Angen ryhmä tulee tarjoamaan sitäkin enemmän.

Sitten jobinposteihin. Pelikieltoa kärsii lauantaina Cristian Romero sekä Destiny Udogie. James Maddison ja Micky van de Ven ovat uusimmat sairastupalaiset ja kuntoutusosastolla alkaa olla nyt ruuhkaa, kun Manor Solomon, Ivan Perisic, Ryan Sessegnon, Richarlison ja Alfie Whiteman olivat jo valmiiksi nuolemassa haavojaan. Ben Daviesin pelikunto on vielä kysymysmerkki, mutta walesilaisen läsnäolo olisi erittäin tärkeää, kun Romero ja van de Ven eivät ole kehissä. Pierre-Emile Höjbjerg joutuukin mahdollisesti tuuraamaan Eric Dierin kanssa topparin tontilla.

Spursin kokoonpanotilanne on lohduton! Jäävätkö pisteet isännille?Vierasjoukkueen poissaolot ovat sellaista kaliiberia, että lapulle lähtee suoraa kotivoittoa. Wolvesilla on toki Neto sivussa, mutta sikäli kun Spurs pelaa tutulla pelitavallaan, voi Wolves päästä tässä juoksemaan tyhjään tilaan sillä seurauksella, että Guglielmo Vicario joutuu seisomaan päällään pisteiden eteen.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1X2 Wolves @3.3

Osuma
Bethard - Lue arvostelu

3.3

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.23

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

3.2

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

3.14

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

3.14

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo