Valioliiga: Liverpool - Brentford

Su 12.11. | klo 16:00 | Valioliiga | LIVERPOOL - BRENTFORD

Kohde sulkeutuu: 12.11.2023 16:00


Onko Brentford kova pala purtavaksi Liverpoolille?


Jürgen Kloppin Liverpool isännöi sunnuntaina Anfieldilla Brentfordia Valioliigassa. Pool pelasi torstaina edellisen pelinsä Toulousen vieraana Eurooppa-liigan puolella ja tuosta pelistä tuli ison yllätyksen saattelemana tappio. Luton shokeerasi Kloppin ryhmän viime viikonloppuna puolestaan Valioliigan puolella, joten ainakaan motivaatiota ei tule isänniltä sunnuntaina puuttumaan.Liverpool on sarjataulukossa kolmantena ja matkaa piikkipaikalle ei ole kuin kolme pongoa. Kloppin ryhmä on ollut luotujen maalipaikkojen valossa koko Englannin paras joukkue syksyllä ja jos sama meno jatkuu, voi Pool taistella ilman muuta myös mestaruudesta. Viime viikonlopun pistemenetys Lutonia vastaan menee pitkälti heikon viimeistelyn piikkiin, kun tontteja kyllä luotiin aivan tarpeeksi kolmen pisteen eteen.

Torstaina Klopp kierrätti odotetusti europelissä, joten rosterin pitäisi olla aika tuorein jaloin sunnuntaina. Keskikentällä on kuitenkin lähtökohtaisesti vajausta, kun Alexis Mac Allister kärsii pelikieltoa ja Curtis Jones sekä mahdollisesti vielä Ryan Gravenberchkin puuttuvat kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi. Thiago, Andy Robertson ja Stefan Bajcetic ovat myös sivussa.Brentford on sarjataulukossa yhdeksäntenä ja peli on rullannut viime aikoina loistavasti – Thomas Frankin ryhmä on nyt kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Vaikka poissaoloja piisaa Mehiläisillä yhä, on kuitenkin tämä ryhmä otettava Valioliigan parhaidenkin joukkueiden leireissä vakavasti. Liverpool-matsin jälkeen Frankin ryhmää testataan toden teolla myös muun muassa Arsenalin ja Brightonin toimesta.

Vierailta Ivan Toney on edelleen pelikiellossa ja loukkaantuneiden kirjoissa ovat Kevin Schade, Keane Lewis-Potter, Josh Dasilva, Mikkel Damsgaard, Aaron Hickey ja Rico Henry. Mark Flekkenin pitäisi olla kunnossa aina avaukseen asti ja Shandon Baptisten pelikuntoa testaillaan mitä ilmeisimmin vielä lähempänä ottelua.

Rokottaako Brentford vähintään kerran kotijoukkuetta?Otetaan lapulle molempien joukkueiden maalintekoa! Brentford ei ole mikään vitsi ja esimerkiksi erikoistilanteista Frankin ryhmä käy usein rokottamassa koviakin vastustajia. Liverpool jättää usein hyökätessään tilaa hyödynnettäväksi oman puolustuslinjan selustaan ja Brentfordin nopeat hyökkääjät pyrkivät tätä myös parhaansa mukaan hyödyntämään.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Molemmat tekevät maalin @1.61

Huti
XLBet - Lue arvostelu

1.61

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.59

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.59

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
BetNFlix - Lue arvostelu

1.58

BetNFlix on väriläiskä täynnä bonuksia! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.58

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo