UFC 298: Robert Whittaker - Paolo Costa

UFC 298 18.2.2024 | Robert Whittaker - Paolo Costa | 04:00
Kohde sulkeutuu: 18.02.2024 04:00UFC 298: Whittaker - Costa


UFC 298 tapahtuman toinen pääottelu käsittää Robert Whittakerin ja Paolo Costan välisen matsin. Whittaker on jo otellut yli 30 matsia näissä ympyröissä, 33 vuotiaan rekordi on 25-7-0. Paolo Costa on hänkin jo 32 vuotias ja rekordina hänellä on 14-2-0.

Tuskin tämä kummankaan kokemuksesta jää kiinni. Vedonlyöntikertoimet povaavat tästä kuitenkin tavalla tai toisella Robert Whittakerin näytöstä, perus voittajavetokerotimet ovat luokkaa 1.40-1.50 vs. 2.75-2.85.Robert "The Reaper" Whittaker


Robert “The Reaper” Whittaker on Uudessa-Seelannissa syntynyt austalialaistunut vapaaottelija. Keskisarjassa on tullut menestystä ja on hän myös ollut tämän sarjan hallitseva mestarikin aikanaan. Tällä hetkellä hän on sarjan rankingissa sijalla 3.

Pituutta mieheltä löytyy 183 senttiä, painoa 84 kiloa. Otteluita on kertynyt tässä lajissa jo vuodesta 2009, joten kokenut herra löytyy tästä kulmasta tähän UFC-otteluun.

Yhteensä 31 matsia, näistä 24 voittoa. 9 näistä on tullut tyrmäyksillä, 5 luovutuksilla ja pisteillä sitten 10. Tappioita on 7 kappaletta, näistä kolme tyrmäyksillä, yksi luovutuksella ja kolme tuomaripistein.

Edellinen ottelu päättyi Dricus du Pelessisiä vastaan tekniseen tyrmäykseen jo toisessa erässä. Nyt on taas se kuuluisa näytön paikka.


Paolo “Borrachinha” Costa


Paolo Costa on 32 -vuotias brasiliainen UFC-taistelija, joka hakee tästä tosissaan voittoa. Pituutta mihelleä on 183 senttiä ja painoa 84 kiloa, joten ainakin ilmoitetuissa painoissa ja pituuksissa ollaan samoissa lukemissa.

Rankingissa hän on tällä hetkellä viidentenä ja tämän ottelun voitolla se titteliottelu olisi entistä lähempänä.

Ottelurekordi on siis 16 matsia, näistä 14 voittoa, joista peräti 11 on tyrmäyksellä, 1 luovutuksella ja 2 tuomaripäätöksillä. Tappioita on pari, yksi tyrmäyksellä ja yksi tuomaripistein.

Costan edellisestä ottelusa alkaa olemaan jo aikaa, tuo tapahtui UFC 278 tapahtumassa. Tuossa ottelussa Luke Rockhold kaatui tuomariston yksimielisellä päätöksellä. Whittakeria vastaan Costan piti otella jo 2023 helmikuussa, mutta tuo ottelu kaatui erimielisyyksiin sopimuksesta.

Costan piti otella myös UFC 291 taistossa, mutta Costa siirrettiinkin UFC 294 tapahtumaan, josta Costa kuitenkin vetäytyi vedoten loukkaantumiseen. Toivottavasti tämä matsi nyt kuitenkin toteutuu.

UFC 298 televisiointi ja stream


Tämä ottelu mitä todennäköisemmin näkyy Viaplayn lähetyksen kautta, sillä aikataulun mukaan juuri ennen titteliottelua Volkanovski - Topuria taisteltava matsi mahtuisi myös tuohon lähetykseen. Ei muuta kuin Viaplay viritykseen!

UFC iltaman päämatsi on tässä! Lue vinkki!

UFC 298: Robert Whittaker - Paolo Costa


Vedonlyöntivihje Whittaker - Costa


Whittaker lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja perus voittokertoimet ovat tässä 1.40-1.50 luokkaa vastaan 2.75-2.85. Jos ei tässä nyt mitään ihmeitä tapahdu, matsi Whittakerille.

Pelkkä voittokerroin on suhteellisen pieni ja kun kyse on kuitenkin UFC:stä, voi mitä tahansa tapahtua. Saadaanko matsissa yli 2.5 vai alle 2.5 erää? Kertoimet tuolle ovat yli 2.5 erän puolella, joten napataan tuo kiinni ja luotetaan siihen että molemmat oikeasti ottelevat voitosta ja kestävät nyt ainakin sen kolme erää.

Ottelun kestoksi siis yli 2.5 erää ja kerroin reilut 1.60.Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Ottelu kestää yli 2.5 erää @1.66

Osuma
Nords Casino - Lue arvostelu

1.66

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.65

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.62

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan