UFC 298: Alexander Volkanovski - Ilia Topuria

UFC 298 18.2.2024 | Alexander Volkanovski - Ilia Topuria | 05:00
Kohde sulkeutuu: 18.02.2024 05:00


UFC 298: Volkanovski - Topuria


UFC -ottelusaaga lähenee jo järjestyslukemaltaan numeroa 300, mutta ei tässä mitään hyytymisen merkkejä ole näkyvissä. Itse asiassa UFC 298, UFC 299 ja UFC 300 on paperilla yksi tämän lajin kovimmista kombinaatioista mitä tulee otteluihin!

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa oteltava UFC-tapahtuman “main event” tuo meille etukäteen varsin mielenkiintoisen ottelun, missä kohtaa hallitseva kevyensarjan mestari Alex Volkanovski ja nälkäinen haastaja Ilia Topuria.

Australialaista alkuperää oleva Volkanovski kohtaa Georgian ja Espanjan lahjan vapaaottelulle, Ilia Topurian. UFC 298 otellaan Anaheimin Honda Centerissä ja tietojen mukaan iltama on jo loppuunmyyty, jos mietit paikan päälle menemistä.Alexander “The Great” Volkanovski


Volkanovskin statsit ovat varsin komeaa luettavaa, 26-3-0. Mutta joidenkin mielestä nyt alkaa olemaan edessä ne ajat, jolloin australialaisen on aika astua alas valtaistuimeltaan ja antaa tilaa muille. Tuleeko se jo tässä matsissa, sitä kertoimetkin hieman povaavat.

Toki mestari on aina mestari ja onhan näitä pahoja otteluita ollut tässä aikaisemminkin, joten todella herkullinen ottelu on joka tapauksessa tulossa. 35-vuotiaana voi hyvinkin hallita näitä otteluita, mutta kun vastassa on 8 vuotta nuorempi kolli, joka tulee nopeampaa ja kovempaa…

Volkanovski nousi valtaistuimelle jo vuonna 2019 kun hän löi Max Hollowayn UFC 245 tapahtumassa. 11 ottelun voittoputki on pisin mitä tulee tähän sarjaan ja aktiiviottelijoihin. Max Hollowayn putki oli aikanaan 13 ottelua, tämä ja seuraava pitäisi vielä voittaa jotta edes tasapeliin päästäisiin.

168 senttiä ja 70 kiloa täyttä terästä, mihin se tällä kertaa riittää?


UFC 298: Alexander Volkanovski - Ilia Topuria


Ilia “El Matador” Topuria


Ilia Topuria on 27-vuotias ja on todella nälkäinen haastaja. Ottelurekordi näissä ammattilaiskarkeloissa on 14-0-0, joten herra ei edes tiedä miltä se tappio maistuu.

Tässä ottelussa on jo todella iso näytön paikka ja paikka nimenomaan nousta lopullisesti sinne kirkkaisiin parrasvaloihin. Itseluottamusta herralta ei puutu, sillä jo nyt mies on pistänyt sosiaalisen median tileille tiedon 15 tappiotonta ottelua, hallitseva UFC Maailmanmestari. Ei ehkä ihan vielä, mutta kenties jo sunnuntaiaamuna voidaan juhlia?

Tässä ottelussa Topurian etuna on nimenomaan voima Volkanovskia vastaan, ihan samanlaista iskuporakonetta Topuriasta ei saada kun verrataan Volkanovskiin.

175 senttinen ja 66 kiloinen taistelija tulee kyllä näyttämään tässä matsissa kaiken osaamisensa. Mihin se loppupeleissä riittää?

UFC 298 televisiointi ja stream


Ottelu ja suurin osa koko UFC 298 -tapahtumasta on katsottavissa Viaplayn kautta. Lähetys alkaa aikataulun mukaan kello 05:00 ja kestää aina kello 09:30 saakka. Tämä matsihan nähdään koko joukon viimeisenä, joten kyllähän tuolloin aamu jo kivasti sarastaa.

Vedonlyöntivihje Volkanovski - Topuria


Todella mielenkiintoinen matsi, jossa kokemus ja valtaistuin kohtaa nälkäisen ja vahvan haastajan. Sen verran tasaiset kertoimet on tähän matsiin laskettu, että käytännössä tässä matsissa voi käydä miten tahansa.

Jatkaako The Great valtaistuimellaan, vai istuuko siellä tämän ottelun jälkeen El Matador?

Tähän matsiin löytyy luonnollisesti useampia vedonlyöntikohteita, tarjolla ei pelkästään ole voittajavetoon kertoimia. Voittaja ja erien määrä -vetovaihtoehdosta saa ihan hyviä kertoimia ja jomman kumman voitto vasta tuomaripäätöksellä tuo vähintään 3.10 kertoimen.

Mielenkiintoisesti kertoimet voittajasta ovat Topurialle 1.92 - 1.88. Jos kuitenkin matsi menisi tuomaripisteille, kertoimet ovat 3.10 - 4.20. Tämä johtunee Volkanovskin iskutiheydestä ja toki niiden osumatarkkuudesta. Otetaan tähän matsiin vyön ryöstö ja Topurian voitto tyrmäyksellä tai luovutuksella. Kerroin tuolle on n. 2.40 luokkaa.Pelivalintamme:

Topuria nappaa mestaruusvyön tyrmäyksellä tai luovutuksella! @2.4

Osuma
Nords Casino - Lue arvostelu

2.4

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.4

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.35

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan