Tour de Ski: Davos - Naisten sprintti (v)

Tour de ski | Davos - Naisten sprintti (v) | 3.1.2024 | 15:30

Kohde sulkeutuu: 03.01.2024 15:30


Tour de skissä on keskiviikkona luvassa 4. osakilpailu, kun Sveitsin Davosissa kisataan vapaan sprintti. Torstaina on luvassa 20 kilometrin takaa-ajokisa, johon lähdetään keskiviikon sprintin tulosten perusteella. Onkin erittäin tärkeätä selvitä 30:n parhaan joukkoon, sillä 30 parhaalle jaetaan bonussekunteja, ja jos jää 30 ulkopuolelle eroa kärkeen, kertyy ensimmäisessä kisassa jo yli minuutti

Skistad vastaan ruotsalaiset


Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että Yhdysvaltojen Jessie Diggins on porhaltamassa helpohkoon Tour de skin kokonaisvoittoon. Digginsillä yli 45 sekunnin kaula pahimpiin kilpakumppaneihin. Kakkosena kokonaiskisassa on Saksan Victoria Carl (+46.5s) ja kolmantena Ruotsin Linn Svahn (+48.2s).Digginsille sopii myös erinomanaisesti huominen sprintti ja tourin päätöskilpailun Alpe Cermisin nousu. Mikäli Diggins selviytyy kunnialla Davosin 20 kilometrin perinteisen sprintistä, niin jenkin voitto on lähes varma.


Keskiviikon kisassa on kolme selkeätä suosikkia Svahn, Jonna Sundling ja Kristine Stavås Skistad. Alkukaudesta erinomaisessa iskussa ollut Emma Ribom on hieman hyytynyt Tourilla, eikä ole onnistunut dominoimaan kilpailutapahtumia. Ribomilla on erinomaisesti mahdollisuudet selviytyä finaaliin ja palkintopallille, mutta voitto olisi pieni yllätys.

Sveitsin oma tyttö Nadine Fähndrich on myös yksi potentiaalinen nimi podiumille. Sveitsiläinen on kahtena edellisenä vuotena seliytynyt Davosin vapaan sprintin palkintopallille. Kaksi vuotta sitten tuloksena oli kakkossija ja viime vuonna tuli voitto ennen Digginsiä ja Johanna Hägströmiä.

Krista Pärmäkoski ja Kerttu Niskanen ovat hyvissä asemissa Tourin kokonaiskisassa ja podium-paikka on täysin mahdollinen. Kaksikolle onkin ehdottoman tärkeätä selviytyä jatkoon aika-ajoista Davosin sprintistä, jotta torstain perinteisen kisaan päästäisiin hyvistä asetelemista. Ruotsin ykköshiihtäjä Ebba Andersson keskeyttää Tour de skin, eikä naista nähdä enää laduilla Davosissa.

Peli-idea


Pelisuositus kohteeseen on Carlin ja Julia Kernin väinen välinen H2H-kohde. Allekirjoittanut uskoo tässä parissa Carliin, joka on esinytynyt todella vahvasti Trondheimin kisoista alkaen. Toblachin Tour de skin sprintissä molempien matka päättyi semifinaaliin. Lopputuloksissa Kern oli 11:s ja Carl 12:s. Davosin rata on hyvin vauhdikas, jossa ekalla ja toisella kierroksella vassutetaan vauhdikkaasti erittäin pitkä pätkä. Davosin rata suosii mielestäni paremmin Carlia. Tourin kisarasitus alkaa varmasti näkymään myös ja tämäkin puoltaa Carlin menestymistä, sillä nainen on huippuiskussa ja normaalimatkan hiihtäjänä kestää paremmin isoa kuormitusta. Carlin voitolle on tarjolla 1.85:n kerroin ja oma rajakerroin tässä parissa on 1.60.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Victoria Carl - Julia Kern: 1 @1.85

Huti
Bethard - Lue arvostelu

1.85

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä