Swiss League: Fribourg - Zurich

Pe 02.02.2024 | 20.45 | Swiss League | FRIBOURG - ZURICH

Kohde sulkeutuu: 02.02.2024 20:45


Fribourg jahtaa piikkipaikkaa!


Fribourg tulee otteluun Sveitsin liigan toiselta sijalta, 43 ottelua on tuottanut isännille 87 pistettä ja piste-eroa johtavaan Zurichiin on viisi pistettä. Tällä kaudella Fribourgin pisteiden takuuna on toiminut loistelias hyökkäyspelaaminen, sillä joukkueen 147 tehtyä maalia on sarjassa eniten. Suurin syömähammas isäntien hyökkäyksessä on ruotsalainen Marcus Sörensen, joka on kuluvalla kaudella nakuttanut komeat tehot 27+22 ja onkin tällä saldolla koko sarjan pistepörssin toisella sijalla.

Edellisellä pelikierroksella Fribourg jäi kotonaan pisteittä EV Zugia vastaan numeroin 3-4. Ottelu näytti menevän jatkoajalle 3-3 numeroin, mutta ruotsalaishyökkääjä Lucas Wallmarkin jäähy vajaat kaksi minuuttia ennen pelin loppua koitui kohtalokkaaksi. Fribourgin haaveet pisteestä murskasi lopulta Zugin hyökkääjä Marc Michaelis, joka viimeisteli voittomaalin ajassa 59.57.

Zurich huippuvireessä!


Vierailija Zurich tulee matsiin loistavassa formissa. Sarjan piikkipaikalla oleva vierasjoukkue on pelaamastaan 43 ottelusta napsinut itselleen 93 pistettä, eikä joukkueelle näytä pysäyttäjää löytyvän. Vieraiden pelaamisen selkäranka on vahva puolustuspelaaminen, joka voidaan todeta jo ihan tilastojen puolesta toimivaksi. Zurich on päästänyt kuluvalla sesongilla vain 88 maalia ja se on sarjassa ylivoimaisesti vähiten. Hyökkäyspäässä paras pistemies joukkueella on NHL:ssäkin tutuksi tullut tuulennopea laituri Denis Malgin, joka on nakuttanut tehot 15+23.

Vieraiden vire on siis loistava, joukkue on voittanut neljä viimeisintä otteluaan ja jokaisen niistä vieläpä varsinaisella peliajalla. Edellisellä kierroksella joukkue kaatoi kotonaan Luganon numeroin 5-2, joukkueen tehomiehenä matsissa hääräsi Malginin lisäksi tehot 2+1 merkannut Rudolfs Balcers.Peli-idea maalimäärissä.


Vaikka kummankin joukkueen matseissa on nähty maaleja, niin tässä ottelussa askelmerkit eivät ole samankaltaiset. Joukkueet ovat tällä kaudella pelanneet kolmesti jo vastakkain ja enimmillään on tehty neljä maalia. Varsinkin Zurichin puolustuspelaaminen on onnistunut tylsyttämään hyökkäyspelaamisesta elävän Fribourgin mallikkaasti, emmekä näe syytä siihen miksi sama ei toteutuisi myös nyt. Alle 4.5 maalin ottelusta tarjoillaan päälle kakkosen kerrointa, joka on mielestämme lähtökohtiin nähden oikeinkin maukas tarjous.


Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Ottelussa alle 4.5 maalia @2.33

Osuma
Fastbet - Lue arvostelu

2.33

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.18

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan