Serie B: Südtirol - Venezia

La 10.02.2024 | 15.00 | SERIE B | SÜDTIROL - VENEZIA

Kohde sulkeutuu: 10.02.2024 15:00


Isännät taistelevat sarjapaikkansa puolesta!


Südtirol tulee tähän otteluun Serie B:n sijalta 12, 23 ottelua on tuottanut joukkueelle 27 pistettä ja piste-eroa karsijan paikalle on viisi pistettä. Varsinkin kotipelaamisessa joukkueella on valtavia ongelmia, sillä kotipelaamista mitattaessa joukkue on sarjan heikoimpia joukkueita, eikä se ole voittanut pelaamastaan 11 kotiottelusta kuin kolme.

Edellisellä sarjakierroksella joukkue hävisi kotonaan Cozenzalle numeroin 0-1. Pitkään näytti siltä, että Südtirol roikkuu väkisin pisteessä kiinni, mutta lopulta Cozenzan puolustaja Gianluca Frabottan maali vesitti nämä haaveet. Isännillä oli ottelussa omat paikkansa, mutta viimeistely sakkasi tässä ottelussa pahemman kerran.

Venezia kaipaa kipeästi pisteitä!


Venezian otteita on alkanut leimaamaan ailahtelevaisuus, voittoputkia tai edes pisteputkia tuntuu olevan hankala saada kasattua ja voittoa seuraa aina tappio. Venezia on tällä hetkellä Serie B:ssä neljäntenä, piste-eroa suoraan nousuun on kolme pistettä, joten pistepottia on saatava kartutettua, muuten uhkaavat jälleen nousukarsinnat suoran nousun sijaan.

Edellisellä kierroksella Venezia kärsi kirvelevän tappion vieraskentällä sarjakärki Parmalle numeroin 2-1. Venezia roikkui pitkään tasuripisteessä kiinni, kunnes Parma nappasi voiton itselleen lisäajan kymmenennellä minuutilla tulleella maalilla. Venezian ainokaisesta vastasi kukapa muukaan kuin Huuhkaja-kärki Joel Pohjanpalo, jolle maali oli kauden yhdeksäs.Maaliverkot kovilla.


Me luotamme tässä ottelussa kummankin joukkueen maalaamiseen. Venezian puolustuspelaaminen on ollut karmealla tasolla, sillä viiteen edelliseen otteluun se on laskenut yhdeksän maalia ja onnistunut pitämään maalinsa koskemattomana vain kertaalleen. Südtirol on onnistunut maalinteossa neljässä viidestä edellisestä ottelustaan, joten uskomme isäntienkin maalipuiden väliin osuvan. Venezian hyökkäys pystyy varmasti luomaan Südtirolia vastaan tarpeeksi laatupaikkoja maalintekoon, siksi kummankin joukkueen maalaamisesta tarjoiltava kakkosen kerroin vaikuttaa oivalta idealta.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Kumpikin joukkue tekee ottelussa maalin: Kyllä @2.05

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.00

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys