NHL: Yön pelaajaveto

Ma 20.11. | klo 01:00 | NHL | Yön pelaajaveto

Kohde sulkeutuu: 20.11.2023 01:00


Pittsburgh Penguins pelaa sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä back-to-back ottelun, kun Vegas Golden Knights saapuu vieraaksi Fifth Avenuelle PPG Paints Arenalle. Kiekko tippuu ensimmäisen kerran jäähän kello 01.00 jälkeen ja nähtäväksi jää, saako Sidney Crosbyn pisteputki ottelussa jatkoa.

Penguinsin maalinteko ykköskentän varassa - Crosby hurjassa iskussa


Pittsburgh Penguins on ollut tällä kaudella tehokas, mutta voidaan puhua lähes pelkästään ykköskentän edesottamuksista. Sidney Crosby, Jake Guentzel sekä Bryan Rust ovat nimittäin tehneet puolet koko joukkueen maaleista. Kakkoskentässä sekä ylivoimalla operoinut Erik Karlsson on säestänyt mukana tehopistein 5+12=17, ja Evgeni Malkin 8+9=17 pistein.

Goals For -tilastojen mukaan Penguinsin maalipaikat ovat olleet laadukkaita. Crosby pelaa yhtä elämänsä kautta, sillä Corsi For -lukemat komeilevat noin 64%:ssa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että joukkue kontrolloi tuon verran kiekkoa silloin kuin kyseinen pelaaja on jäällä. Aikaisempia kausia tarkastellessa Crosbyn CF-lukemat noin 58-61,5% välillä.


Myös Crosbyn 19 kauden mittaiselta uralta kuluvalla kaudella on tällä hetkellä neljänneksi kovin pistetahti, 1,38 pistettä per ottelu. Nykyinen maalitahti (0,75) ei myöskään kalpene uran kovimman maalikauden 0,78 maalin per peli -tahdille, kun kaudella 2010-11 Crosby iski 41 ottelussa 32 maalia.

Crosbyn pisteestä tarjolla kelpo kerroin


Pelaajien maali- sekä pistevetoja tarkastellessa voisi aistia että etenkin Pittsburgh Penguinsin osalta ottelu Vegasia vastaan tulisi olemaan vähämaalinen. Penguinsin ykköskenttä on kuitenkin ollut huimassa vireessä ja on tällä hetkellä NHL:n tehokkain 5vs5-pelissä.

Sidney Crosby on tämän kauden 16 ottelussa jäänyt ainoastaan kerran pisteittä. Miehen pisteputken ollessa nyt 11 ottelun mittainen ja pistekertoimen hätistellessä jopa kerrointa 1,50 ei tätä tarjousta voi sivuuttaa! Crosbyn vähintään yksi piste pelikupongille.

Crosbyn maalista muun muassa Bethard maksaisi rahat takaisin 2,72-kertaisena, joka vaikuttaa myös hyvältä kohteelta siihen nähden että Crosby on sytyttänyt punalampun joka toisessa ottelussa tällä kaudella!

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Sidney Crosby tekee pisteen (+JA) @1.49

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

1.49

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

1.49

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.49

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betrebels - Lue arvostelu

1.49

Betrebels - Talleta 200€ Saat 400€! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.47

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan