NHL: Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens

Su 28.1. | klo 02:00 | NHL | PITTSBURGH PENGUINS - MONTREAL CANADIENS

Kohde sulkeutuu: 28.01.2024 02:00


Pittsburgh Penguins saa back-to-back ottelussa vieraakseen Montreal Canadiensin. Joukkueet majailevat itäisessä konferenssissa peräkkäisillä sijoilla, joten isot pisteet ovat jaossa PPG Paints Arenalla kello 02.00 Suomen aikaa.

Penguins taipui Florida Panthersille


Pittsburgh Penguins taipui kotonaan Florida Panthersille pitkän kaavan kautta aina rangaistuslaukauksille venyneessä ottelussa maalein 2-3. Ottelu sai vauhdikkaan alun, sillä Penguins pääsi heti kokeilemaan maalintekoa ylivoimalla, jossa myös onnistui Jake Guentzelin kauden 21:nnellä maalilla.

Panthers tasoitti ottelun kuitenkin muutamaa minuuttia myöhemmin, niin ikään ylivoimalla Evan Rodriguesin toimesta. Peli oli molemmilta joukkueilta hieman sekavaa, sekä tunteet kuumenivat ottelussa moneen kertaan. Kris Letang oli monessa mukana, muun muassa epäonnekkaassa yhteentörmäyksessä Aleksander Barkovin kanssa. Panthersin pelaajat kävivät jatkuvasti hiilenä, minkä myös ottelun tuomarit huomasivat. Suurta vaikutusta sillä ei ottelun lopputuloksen kannalta ollut, sillä Penguins onnistui vain kerran kahdeksasta ylivoimamahdollisuudesta.

Raju takaa-ajo tuotti lopulta tulosta, kun Pens tasoitti ottelun viimeisellä minuutilla ilman maalivahtia pelatessaan. Sidney Crosby tarjoili irtopalan Evgeni Malkinille, jolla oli helppo tuo lapioida kiekko tyhjään nuottaan.

Rangaistuslaukauksilla Floridan maalivahti Sergey Bobrovsky oli Penguinsin Alex Nedeljkovicia etevämpi, kuin myös Panthersin laukojat. Penguins joutui tyytymään yhteen pisteeseen.

Huolestuttavaa on, että viimeisessä viidessä ottelussa Penguins on tuskastellut maalinteon kanssa onnistuen siinä ainoastaan 11 kertaa. Maaliero edellisestä viidestä ottelusta on Penguinsille erittäin maltillinen 11-14.
Canadiens katkaisi tappioputkensa


Myöskään Montreal Canadiensin lento ei ole ollut parasta luokkaa viime aikoina, sillä joukkue hävisi kolme ottelua putkeen ennen toissa yön 4-3 voittoa New York Islandersista.

Canadiensin kannalta huolestuttavaa on se, että joukkue päästää erittäin paljon maaleja. Viimeisen viiden ottelun maaliero Montrealille on 14-24, ja edelliseen 10 sekä 20 ottelun otannallakin omissa on soinut 3,8 kertaa per ottelu. Päästetyissä maaleissa Canadiens on liigan kuudenneksi huonoin, eikä viidenneksi huonoin tehokkuus hyökkäyspäähänkään hirveästi tilannetta paranna.

Kaikesta huolimatta Canadiens on onnistunut saalistamaan kelpo määrän pisteitä, joiden turvin on toistaiseksi ilmoittautunut vielä taistelemaan pudotuspelipaikasta. Ero on kuitenkin Atlantin divisioonassa venähtänyt jo kahdeksan pisteen mittaiseksi, joten se vaatisi vähintään pienen ihmeen että Habs nähtäisiin pleijareissa.

Sean Monahan on ollut Canadiensin tehokkain pelaaja edellisissä otteluissa, sillä Montrealin viiden viime pelin 14:sta maalista Monahan on ollut mukana jopa yhdeksässä. Cole Caufield (17+21) on löytänyt myös oivan maalivireen tehtyään 4 maalia viimeiseen viiteen otteluun.Jääkö ottelu vähämaaliseksi?


Penguinsin tehopisteet ovat pitkin kautta olleet pitkälti ykköskentän varassa, eikä ylivoimassa ainakaan edellisen ottelun perusteella ollut vieläkään järin suurta tolkkua.

Canadiens on yksi NHL:n eniten maaleja päästäviä joukkueita, mutta edellisen ottelun väsymys yhdistettynä Penguinsin tehottomuuteen ei pitäne kotijoukkueen maaliodottamaa kovin korkealla.

Otetaan otteluun pelivalinnaksi alle 6,5 maalia jatkoaika ja rangaistuslaukaukset mukaan lukien, josta tarjoillaan lähes kahden kerrointa.


Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Alle 6,5 maalia (JA+RL) @1.92

Osuma
Bethard - Lue arvostelu

1.92

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.92

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.92

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.92

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan